Primul meci de tenis vizualizat, cap coada

Niciodată nu am fost bun la sporturi. Am încercat destule însă pur și simplu nu am excelat la vreunul ba din contră, sunt chiar foarte stângaci iar gafele mele apar destul de des. Nu sunt prea îndemânatic, nu la sporturi. Astfel am încercat să compensez acest lucru și să vizualizez sporturile și să mă pricep la ele doar la partea teoretică, măcar atât să pot face.

În general mă uit la fotbal – la fel ca toată lumea – handbal și snooker, trei sporturi la care mă opresc atunci când mă joc cu telecomanda. De asemenea urmăresc și sporturile de iarnă însă mai răruț că-i mai drăguț, sau că iarna-i doar o dată pe an.

Despre tenis auzeam deseori pe la știri că un meci durează foarte mult așa că până acum nu mi-am făcut curaj să urmăresc un meci. Totuși ieri auzind că joacă Simona Halep, o sportivă despre care am tot auzit numai cuvinte de laudă, am zis să încerc și eu să o susțin din fața laptopului și să văd cu ce se mănâncă și tenisul ăsta.

Am rămas surprins văzând cât de mult mă prindea meciul acesta. Cei care l-au urmărit știu că a fost un meci destul de strâns în care Simona a revenit de multe ori atunci când Sharapova era la break – sper că am scris bine – ceea mă făcea să nu respir la fiecare lovitură.

Mi-a plăcut disciplina și forța acelor fete pe care dacă le-aș vedea pe stradă probabil le-aș cataloga drept niște fete firave, însă nu sunt chiar așa. Fetele acestea au o forță în ele care m-a uimit. M-a impresionat inteligența acestui sport precum și strategia fiecărei jucătoare în parte și cu toate că meciul s-a terminat cu o înfrângere a Simonei cred că aceasta merită toate laudele pentru faptul că a ajuns în finală și a ținut piept unei jucătoare cu o experiență mult mai vastă decât a sa, creându-i uneori chiar și probleme acesteia.

Așadar, îmi place tenisul!

Sursă imagine: tennis.si.com

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.