Imposibilitatea de a folosi la comun conturile de Netflix e aproape

Știu că nu mai e de mult timp o noutate faptul că Netflix nu mai vrea să ne lase să folosim mai multe persoane același cont pentru a obține costuri mai bune. Am scris mai multe articole pe această temă, ori de câte ori au fost noutăți.

După ultimii pași pe care Netflix i-a făcut pentru a ne interzice să împărțim conturile, treburile au funcționat în continuare destul de ok. Doar un singur prieten a renunțat la abonament, pentru că nu mai putea folosi contul pe TV.

Cumva, cei de la Netflix trăgeau concluzia că acolo unde e televizorul e și casa. Prin urmare, nu prea puteai să folosești același cont de Netflix pe mai multe TV-uri. Norocul meu a fost acela că prietenii mei utilizau mai degrabă laptopurile și telefoanele, deși nu am înțeles niciodată ideea de a viziona un film pe telefon.

Cu toate acestea, zilele trecute am primit mesaj de la două persoane, care m-au anunțat că nu puteau folosi Netflix pe telefon. Au fost nevoite să solicite un cod de la mine, care le oferă dreptul de a viziona 14 zile. Dacă va fi necesar să genereze un cod la fiecare 2 săptămâni, nu ar fi o problemă. Dar cel mai probabil că schema nu va funcționa prea mult.

Am zis că mai prelungim abonamentul pentru o lună, iar dacă apar alte probleme, renunțăm la ele. Rămânem doar cu YouTube Premium și Disney Plus, cât va mai ține schema și cu ele.

Nu înțeleg cum, dar GamsGO continuă să funcționeze fără probleme. Așa că dacă nu voi mai putea folosi contul de Netflix împreună cu prietenii, cel mai probabil voi încerca serviciul acestora.

În cel mai rău caz, iau pauză de la Netflix cât văd tot ce se poate vedea pe Disney Plus și îl voi mai activa doar ocazional sau chiar deloc, în funcție de cum mă adaptez.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Am avut pana anul trecut abonamente la toate serviciile posibile. Nici unul nu se compara cu netflix. Chiar daca in ultimul an au scos foarte multe telenovele, aceste telenovele sunt cu mult peste cam orice scot ceilalti. Asa am ajuns sa am de luna asta doar netflix si prime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.