Am luat un suport pentru roți din LIDL

Vorbeam în urmă cu ceva timp despre metodele de depozitare a roților mașinii fiind interesat de o soluție cât mai ok, mai ales după ce am investit suficient în ambele seturi de anvelope. Acolo, Adrian – nu eu – îmi recomanda suportul pentru jante din LIDL.

Drept dovadă că țin cont de părerile voastre atunci când sunteți generoși, am ținut minte recomandarea și, în momentul în care am găsit un astfel de suport la jumătate de preț, nu am ezitat să îl iau.

El costă 100 RON în mod obișnuit, însă l-am găsit la 50 RON. A fost ceva produs resigilat, din câte mi-am dat seama după. Am găsit un bon în cutie, în care zicea de ceva retur.

Problema e că nu mai erau accesoriile în cutie. Dintre toate, mă încânta husa, cu care aș fi putut să le protejez de praf și altele. Urmează să scriu celor de la LIDL, să întreb care e faza cu ele. Nu cred că produsele resigilate vin fără accesorii, nu?

În fine, după ce l-am purtat o lună prin mașină, am reușit în sfârșit să îl scot din cutie. Am cam distrus-o, iar apoi mi-a părut rău, în cazul în care va fi nevoie de retur/înlocuire pentru a beneficia de accesorii. Totuși, nu știu dacă voi face retur doar pentru atât, fiind destul de mult deranj. Dar mai vedem.

Chiar dacă nu pare a fi foarte solid, suportul e destul de bun. Se montează ușor, e simplu să pricepi cum se așază roțile pe el și în câteva minute le ai depozitate frumos și mai ales corect. La 50 RON, cum l-am găsit eu, e o investiție pe care merită să o faci fără a sta prea mult pe gânduri.

Am făcut și câteva poze, pe grabă, în timpul montării. Nu de alta, doar poate vă sunt de folos.

Prima impresie este mai mult decât bună, să vedem câți ani va rezista suportul acesta la mine. Sper că fără număr, vorba aia.

Distribuie articolul:

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.