Predarea echipamentelor la DIGI și Orange

De curând am reziliat contracte de servicii atât la DIGI, pentru televiziunea prin satelit, cât și la Orange, pentru telefonia fixă. Am finalizat procesul de reziliere cu ambele companii, așa că a rămas să predau aparatura.

Așa am constatat că predarea echipamentelor este destul de anevoioasă. Înainte de toate, cea mai mare problemă e faptul că nu le pot preda în Suceava, unde eu locuiesc.

Sunt puține sediile unde poate fi predat echipamentul atât la Digi cât și la Orange. De exemplu, în Suceava nici una dintre cele două companii nu are o locație pentru predarea echipamentului. Mai mult decât atât, la Digi poți preda echipamentul doar în județul în care s-a semnat contractul.

Ar mai fi și opțiunea ca echipamentul să fie ridicat de către un angajat, doar că asta se face contra-cost. La Orange cred că prețul ajunge undeva la 5€ și ceva pentru acest serviciu. Nici mult, dar nici puțin.

Apoi, o altă opțiune ar fi să le trimit prin poștă, deși e un oarecare deranj și un cost de vreo 10-15 lei, cred eu. Plus stat la cozi, timp pierdut șamd.

Cel mai probabil că voi face cumva să ajung eu la sediu, deși încă nu știu cum voi face.

Nu ar fi putut fi, oare, mai simplă predarea echipamentelor la operatorii de servicii fixe?

Actualizare: Am fost și am predat echipamentul fără probleme sau comentarii, chiar dacă la DIGI am fost peste program.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.