YouTube Music chiar merită banii

De regulă ascult muzică în cea mai mare parte a timpului, mai ales atunci când muncesc. Totodată, mă plictisesc destul de ușor de anumite genuri muzicale sau de anumite melodii, așa că dorința de a asculta ceva nou este mereu prezentă.

De-a lungul timpului, am luat posturile radio la rând. YouTube-ul l-am puricat până am intrat într-un cerc vicios cu câteva melodii care se repetă mereu și mereu. De ceva timp însă mi-am tras YouTube Premium, așa că am acces și la YouTube Music.

Am instalat aplicația pe mobil și am folosit-o probabil în fiecare zi. Mi-e mult mai ok că nu am parte și de videoclip, de reclame și totodată că o pot lăsa să ruleze pe fundal. Dar, cel mai mare avantaj al lui YouTube Music mi se pare că este oferta de playlist-uri.

Poți alege dintr-o gamă variată de genuri sau stări de spirit, iar apoi ți se vor sugera o mulțime de playlist-uri interesante. Îmi place nespus și numele pe care au decis să le pună anumitor playlist-uri:

Problema e că abonamentul meu e făcut din India – prietenii știu de ce – iar printre recomandări mă trezesc și cu melodii de Bollywood care, sincer să fiu, nu prea se pupă cu gusturile mele. Dar, pentru niște economii în plus, pot trăi cu asta.

Nu am încercat până acum Spotify, să văd dacă e mai cu moț, dar deocamdată YouTube Music e mai mult decât ce trebuie.

Distribuie articolul:

2 comentarii

    • Eh, ăsta a fost doar un exemplu în legătură cu numele mișto pe care le au unele playlist-uri. Problema e că am top tendințe pe india, genuri muzicale de acolo șamd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.