Skip to content

Multumesc, prieteni minunati !

Inițial am zis că voi posta pe Facebook însă știu că acea postare se va pierde în timp ce articolul acesta va rămâne împreună cu amintirea și prietenii minunați pe care îi am lângă mine.

Prin acest articol vreau să le mulțumesc oamenilor grozavi care îmi fac zilele mai frumoase: Claudia, Amalia, Bogdan, Cătălina, Gabi, Ciprian, Marin, Marius, Magda, Andrei. Sunteți niște oameni frumoși și incredibili și, cu toate că de obicei mă pricep la înflorit texte, acum chiar nu mai am cuvinte. Știu doar că mă simt cel mai norocos om pentru că am ocazia să îmi petrec vacanțele alături de voi, copii frumoși. Chiar nu știu ce să mai scriu însă probabil cu cât voi avansa în acțiunea cărților vă voi mulțumi iar și iar. Vă iubesc oameni grozavi.

De curând a fost ziua mea și după o petrecere pe cinste mi-am primit cadoul mult dorit de mine: toate volumele Game of Thrones. Inițial nu mi-a venit să cred însă după ce le-am văzut în mâinile mele, le-am luat în brațe și nu le-am mai dat drumul. Acum știu ce voi citi vara aceasta care, datorită vouă, va fi una superbă.

 

4 Comments

  1. Coffee Coffee

    Lectura placuta!

    • Multumesc frumos ! 😀

  2. […] am făcut ceva ca să fie așa. Am fost în tabără, am scris pe blog, m-am distrat de ziua mea, am primit cărți șamd. Totuși mă bucur și de toamnă și voi face în așa fel încât să fie o perioadă cât […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.