Românii au căutat pe Google și în 2023

Am citit ieri topul căutărilor pe Google în 2023 și pot spune că au fost destul de interesante acestea. Mai interesant mi s-a părut faptul că nu am căutat mai nimic din toată lista Totuși, să o comentăm puțin, zic.

Dacă vreți să o consultați în întregime, o găsiți la Marius Sescu. Nu cred că are sens să înșir și eu topurile, deoarece dacă citiți bloguri, cel mai probabil că ați văzut-o deja.

În 2023, românii au vrut să afle lucruri despre cutremur, despre Chat GPT, despre iPhone 15, fotbal și greva profesorilor. Cât despre filme, dintre toate cele căutate am văzut doar 2: Avatar 2 și Creed 3. Despre ambele am scris și aici.

Aș fi vrut să ajung și la The Nun 2, chiar dacă primul nu m-a dat pe spate, însă Ștefania nu prea are filmele de groază la suflet. Și despre Oppenheimer am auzit de bine, poate că îl voi căuta.

Oamenii au fost în lipsă de idei, așa că au avut nevoie de idei pentru aproape orice. Totuși, apreciez că au fost interogări pentru „idei de cină sănătoasă” sau „idei mâncare gătită”. Poate învățăm să mâncăm mai sănătos, cine știe?

De asemenea, văd o mulțime de diete căutate de către români în 2023 precum dieta nupo, dieta cu lapte, dieta cu ouă fierte șamd. Te doare mintea numai când le citești numele. După ce am reușit să scap de 20 kg și apoi să mă mențin aproape de valoarea minimă la care am ajuns după „regim”, pot spune că nu dietele reprezintă secretul ci un stil de viață sănătos. Bine, nu am reușit pe deplin să adopt un astfel de stil, însă există progrese mari.

Apoi, au fost destule rețete căutate. Rețeta pentru parizer de casă am zis că trebuie să o încerc și eu, dar încă nu am găsit timp. Poate că voi povesti pe aici când voi reuși să o pun în practică. Interesant e că oamenii au căutat „rețete cu tapioca”. Știu că a fost o probă la Chefi la cuțite în care acest ingredient a creat multe probleme. Oare atunci au căutat oamenii?

Ați folosit și voi acești termeni pentru căutări, ori ba?

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Ma regasesc si eu printre cativa termeni, ma mir insa cum de mai sunt oameni ce nu stiu remi :)) la mine in zona e sport national :)) ps. pe mine m-a plictisit rau oppenheimer si are in jur de 3 ore, simti ca nu se mai termina odata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.