Am văzut Creed III

Îmi place să ajung la ora de începere a filmului în sala de cinema, pentru a prinde trailere care sunt date înainte. Așa văd ce filme urmează să fie lansate și tot așa am aflat de Creed III. Eram la Avatar, moment în care am spus că acesta este un film de văzut.

Am zis că trebuie să mergem și ne-am ținut de cuvânt. Doar că nu știam nimic despre serie. Căutând pe Google, am descoperit că mai sunt două filme de recuperat.

Spre deosebire de colegii din spate, ne-am conformat și am văzut și primele două filme din serie, ca să avem habar despre ce urmează să vedem. Alții așteaptă să li se povestească totul la începutul filmului pentru că… de ce nu? Doar nu deranjează. În fine!

Primele două filme din seria Creed au întărit ideea că este musai să mergem să-l vedem și pe al III-lea. Cred că a fost o idee bună!

Adonis își încheie cariera cu un meci împotriva lui Conlan, câștigă și se retrage. Doar că viața sa care pare să fi ajuns la un punct destul de frumos și de liniștit, aș spune eu, îi este dată peste cap de Damian Anderson, prietenul său din adolescență apărut parcă de nicăieri.

De fapt, nu apare chiar de nicăieri, ci din pușcărie acolo unde pare să fi ajuns cumva și din vina lui Adonis. În anii petrecuți după gratii, Damian a fost uitat de Adonis, ceea ce nu l-a prea bucurat.

Revine în libertate cu gândul de a-și continua drumul către îndeplinirea visului din adolescență: acela de a deveni campion mondial.

Pare că Adonis i-a furat visul și l-a transformat în realitate, iar astfel se naște dorința răzbunării și totodată apar premisele unei noi lupte din care numele Creed nu ar fi putut lipsi.

Mi-a plăcut filmul, nu neg. Suficientă dramă, suficientă acțiune, încărcătură emoțională dar și un parcurs pe gustul meu. Nu știu cât mai stă la cinema, dar eu zic că merită văzut.

Pe IMDB are 7.3 din 10, o notă destul de bună aș spune. Singurul defect este lipsa lui Sylvester Stalonne, care a făcut un rol genial în primele două filme. Am înțeles că și el a regretat absența. Mi-ar fi plăcut să existe măcar o referință sau ceva despre Rocky, dar nu a fost să fie.

După acest film, ne-am spus că trebuie să vedem seria Rocky. Este treabă!

Ați văzut Creed III, sau primele două filme din serie?

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Nu-mi vine să creed că ți-a plăcut. :)) Seria Rocky a dat-o și Prima TV vinerea (în mai multe vineri). Dacă îți plăceau reclamele, te uitai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.