Mi-am luat, în sfârșit, folie de la Alien Surface

Așa cum povesteam în articolul despre folii de protecție pentru telefon, eu am două mâini stângi, așa că prefer să pun folie pe ecranele dispozitivelor pe care le folosesc. De altfel, atunci când intru în posesia unui nou telefon, dacă acesta nu vine cu folie din fabrică, aleg să montez una înainte să-l configurez.

Am experimentat diferite tipuri de folii pentru telefon. Mai întâi, schimbam folii de sticlă lunar, pentru că făceau ele cumva și se spărgeau. Asta ca să înțelegeți cât de stângi sunt mâinile mele.

Apoi am îndrăznit să încerc foliile din silicon, care au fost o inovație revoluționară și îmbucurătoare pentru mine. În primul rând, îmi place mai mult cum se simte folosirea telefonului dar și faptul că rezistă mult mai mult în comparație cu foliile din sticlă.

Nu știu dacă protejează telefonul mai bine, sau nu, însă per total eu mizez pentru foliile din silicon.

Totuși, acestea au un defect: prețul! Eu apelam mereu la cei de la Contakt doar că am avut și cu ei experiențe nașpa, asta pe lângă prețurile lor piperate. Prin urmare, de o vreme am început să folosesc iar folii din sticlă comandate de pe Aliexpress.

Le-am folosit pe toate și cum folia de pe ecran era spartă, utilizarea telefonului nu mai era la fel de plăcută, așa că am zis mai întâi să pun telefonul la punct. Am un One Plus Nord 2 G în prezent, doar că de o vreme nu mai stătea prea bine cablul de încărcare, iar încărcarea rapidă o prindeam mai greu.

Prin urmare, l-am dus la curățat iar cu ocazia asta am zis să cumpăr și o folie ok pentru el. Am comandat de la Alien Surface, după ce am mai vrut să fac asta în trecut doar că prețul m-a făcut să mă mai gândesc.

Am comandat folie ca să acopăr telefonul integral, dar și pentru ceas. Montasem folie și pe Huawei Watch GT 3 PRO, tot din silicon. Numai că nu știu din ce motive am ales folia mată, montată strâmb la Contakt. Nu știu cum am mușcat eu vrăjeala că așa sunt foliile pentru ceas, chiar dacă argumentul a fost cât se poate de stupid.

Pe lângă faptul că nu acoperea tot ecranul, folia s-a dezlipit la câteva luni de la montare. Prin urmare, am pus în coș și folie pentru el, un pachet cu 3 folii la număr chiar, mai ales că zilele acestea e ceva promoție cu 50% pentru al doilea produs comandat.

Cum e folia de la Alien Surface?

Recunosc că mi-a plăcut experiența achiziționării. Am dat comanda pe la 15:30 iar a doua zi a ajuns coletul.

119 e pachetul cu folii pentru tot telefonul + kitul de instalare. Din păcate, eu am comandat kit de instalare pentru fiecare pachet cu folii, așa că am un kit în plus. La fel am făcut și când am comandat folia pentru Ștefania. Vom avea, așadar, 4 kituri de instalare în casă. Ne putem deschide service, dacă am avea talent.

Am scris pe chat să întreb dacă e necesar să comand câte un kit pentru fiecare folie, dar nu am primit răspuns nici a doua zi. Cred că mai pot lucra puțin la partea de comunicare. Îi voi mai testa, probabil, pentru că am uitat să bifez „compatibilitatea cu carcasa” la Ștefania și mi-e să nu avem probleme.

Sunt foarte fain ambalate toate, iar montajul s-a realizat destul de rapid. Nu am făcut eu asta, chiar dacă ei spun că foliile lor se montează foarte ușor și ai încercări gratuite.

Rămâne de văzut cum se comportă foliile odată cu trecerea timpului. De asemenea, la un moment dat voi testa și garanția lor pe viață, oferită prin programul „Alien pe viață”.

Știu că băieții de la ArenaIT au lăudat foliile și programul lor, motiv pentru care le-am ales și eu. Sper să fie ok odată cu trecerea timpului.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Daca nu stai cu telefonul prin praf, nu are ecran prea curbat, ai lasat cateva ore sa actioneze folia, nu cred ca o sa fie probleme. Stiu sigur ca ei tot lucreaza sa imbunatateasca folia.

    • Uite că de el am uitat. 🫣 Abia de acu’ să particip. Mersi de link, doritorii pot afla detalii la tine. Deci nu sunt singurul cu mâini stangi. De ce nu le lași pe mâna cuiva mai priceput?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.