Cum stă treaba cu garanția foliilor de la Contakt

Contakt sunt ăia de au magazine cu huse, folii și alte accesorii pentru telefoane prin majoritatea centrelor comerciale din țară. Au avut și reclamă la TV, din câte știu, și pare că au chiar și un magazin online, acolo unde se laudă cu un număr de peste 200 de magazine prin toată țara dar și cu o prezență pe piață de vreo 20 de ani.

Acum că am făcut introducerea, trebuie să zic că eu nu pot sta fără folie și husă pe telefon pentru că sigur nu duce mai mult de un an. Ori dacă duce, sigur arată ca după război, deși nu-s cele mai bune vremuri pentru gluma asta. Așa că trebuie să am mereu folie pe ecran.

Iar cel mai adesea aleg folia de silicon de la ei, pentru că mi-s mereu la îndemână, deși am zis că la un moment dat voi încerca și folia de la aliensurface.ro. Acu` ultima oară, folia nu a fost pusă grozav, așa că au rămas niște bule pe acolo. Am fost să o repare, a pus-o iar, dar tot au rămas bule și am mai și lovit-o, așa că s-a tăiat.

Am fost și a treia oară, dar nu neapărat pentru tăietura de care mă știam vinovat, cât mai ales pentru acele bule. A pus-o iar și pare mai ok, dar nu e perfect pusă.

Eram curios de ce nu pune pur și simplu alta, că mă gândesc că ar fi mai ușor și nu neapărat foarte costisitor pentru ei. Așa am aflat că prețul pentru o folie schimbată pe garanție, banii sunt retrași de la angajat, ceea ce mi-a venit greu să cred.

Dar, amintindu-mi că nu demult am văzut o postare pe Facebook în care cineva se plângea de Contakt că nu acceptă să schimbe sau să reaplice folia pe garanție decât în magazinul unde a fost pusă, cred că au o politică atât de nașpa și de urâtă.

Așa că… rușine Contakt! Sigur nu voi mai pune folie telefonului meu la voi din cauza asta.

Distribuie articolul:

10 Comentarii

  1. Nu știu ce să zic. Pare o politică destul de nașpa. Eu nu aplic deloc folie pe telefoane, ba din contră, dacă e o folie ce nu-mi place aplicată din fabrică, o dau jos. În schimb, folosesc husă de tip bumper. Nici chiar din aia flip, dar nici deloc.

  2. Pai eu de fiecare data când pun folie indiferent unde…mă uit întâi să văd daca are cumva bule de aer…după ce ai plecat de acolo e cam complicat sa te întorci sa ii spui că nu a aplicat bine.

  3. La mine de fiecare data cand cumpar un telefon nou de la Huawei vine direct din fabrica cu folie aplicata pe ecran . O folie perfecta care ma tine cel putin 1 an de zile si asta pentru ca mediul in care lucrez nu este asa de de prietenos . Mai car mobila , mai car materiale de constructii , mai se uda telefonul la o refulare etc …

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.