Suamp, o aplicație mișto pentru a asculta muzică de pe Youtube

Luna trecută a fost prima oară când am terminat tot traficul de pe mobil. Asta după ce am stat ore întregi pe Youtube și am ascultat muzică. A fost cam nașpa pentru că apoi am făcut și puțin cost suplimentar, vreo 2-3€, dar nu-i bai.

Azi am văzut o postare pe Facebook dintr-un grup al IT-iștilor, cică, unde nu am găsit chiar atât de mulți IT-iști, cum părea. Majoritatea întreabă lucruri banale. Dar de vreo 2 ani de când fac parte, ori poate de mai bine de atât, am găsit însă ceva util. Anume un tip anunța că a făcut o aplicație numită Suamp, aplicație care e de fapt un audio media player care ia muzică de pe Youtube. Astfel, dacă ia doar melodia, partea audio, se face economie de internet ceea ce e foarte ok. Totodată rulează și în fundal, deci mi se pare una dintre cele mai mișto aplicații descoperite de mine în ultima vreme.

Încă e oarecum la început de drum, deși au tot apărut actualizări de la prima postare pe grup, așa că mai sunt și buguri, însă acestea se rezolvă repejor din ce am observat. Rămâne să o folosesc mai mult să văd ce și cum, mai pe larg.

Edit: Văd că totuși nu e chiar atât de nouă, ci are deja cam un an.

suamp

4 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.