Capatos e cel mai nepotrivit om care se putea lega de vloggeri

Recunosc că nu urmăresc nici un vlogger pentru că mi-e mai comod să citesc un articol, decât să urmăresc un videoclip de câteva minute. Totuși, nici nu pot spune că nu m-am uitat la nici un video de acest gen și, chiar și așa de pe margine, se vede clar că vloggingul a evoluat destul de mult la noi în ultima vreme. Au apărut noi persoane cu idei interesante, cu aparatură din ce în ce mai bună și cu multă pasiune totodată.

Cu siguranță treaba cu vloggingul va evolua încă mult iar la un moment dat va ajunge la un nivel foarte înalt. Vloggerii sunt implicați în tot felul de campanii publicitare, se învârt bani, apar pe la TV șamd. Am văzut că și-au făcut vlog chiar și unele vedete, gen Smiley parcă. Iar toată treaba asta e ca un fel de sare pe rana televiziunilor care sunt din ce în ce mai huiduite.

E clar că tinerii nu prea se mai uită pe la televizor. E mai comod să vezi un videoclip pe Youtube, pe telefon sau pe laptop, decât să le suporți reclamele posturilor TV. S-a văzut „durerea TV-ului” și în urmă cu ceva timp, când la Digi 24 erau „atacați” vloggerii, iar acum s-a trezit și Capatos să arunce cu rahat în ei.

Și culmea, atacul vine de la o persoană cu o reputație foarte roz. Circula la un moment dat o imagine în care apăreau persoane precum Măruță, Capatos și încă vreo 2, cu o descriere care spunea că nu fac altceva decât să promoveze prostia și curvele. Și fix el s-a găsit să se ia de tinerii vloggeri, zicând că sunt niște triști și că nu se pricep la divertisment.

Cred că e oricum greșit să îi ataci, mai ales cu pretextul ăsta, însă fix Capatos s-a găsit din toată industria tv? Capatos care are emisiuni cu maneliști și tot felul de specimene care vin să se bată, la propriu, în direct și să-și spele rufele? La Capatos se țipă, se înjură, se scot silicoanele în față și câte nu se mai întâmplă. Iar toate astea, în opinia sa, înseamnă divertisment de calitate. Eu unul, dacă aș fi pus să prezint o astfel de emisiune, aș refuza în secunda 2.

Fix el s-a găsit să se ia de niște tineri care au adus în România noutatea. Am văzut că sunt tineri care au chiar aparatură performantă, au cunoștințe de montaj, gândesc videoclipurile pe care le fac, deci au și ceva regie în cap, și ajung chiar să facă și gesturi umanitare. Am văzut video-uri super amuzante, altele foarte interesante și educative, dar și video-uri banale, însă care sunt ok pentru comunitatea care s-a format în jurul acelui vlogger.

Toată treaba asta mi se pare însă încă un gest disperat al televiziunilor care se văd încolțite și conștientizează că la un moment dat nu vor mai avea aceeași putere. Apare concurența, apar alternative, iar banii nu vor veni numai la TV.

vlogger

2 comentarii


  1. Mai nu vreau sa te supar, dar din nou e musai sa te contrazic fiindca baiatu’ asta, Capatos are dreptate cand zice ceea ce zice.
    Frate pai unul care mananca zilnic cacat pentru audienta e cel mai potrivit ca sa se pronunte pe subiect. Omul e profesionist, a reusit in timp ce vloggerii, majoritatea lor se rezuma la labe triste (scuzati cacofonia).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.