Acasă Diverse Rămân la ING

Rămân la ING

Autor

Data

CATEGORIE

În urmă cu vreo 3-4 ani îmi făceam primul card, iar pentru că persoana la care am început să scriu prima oară avea card la ING, am ales și eu tot ING. Am mers să deschid contul, am așteptat câteva zile să vină cardul și PIN-ul, iar imediat după aveam să primesc primii bani din online. Undeva aproximativ la 100 de lei.

Foarte puțin, recunosc, doar că feelingul a fost cel care a cântărit enorm. Erau proprii bani, munciți și cu care puteam să fac ce vreau. Desigur, i-am cheltuit cu chibzuință, luându-mi parcă ceva haine. Apoi aveau să urmeze ani la rând în care cardul de la ING mai că-și pierdea culoarea albastră, înlocuită acum cu un portocaliu tare simpatic.

N-am avut niciodată probleme cu ING. Am ales încă de la început să primesc SMS când este efectuată o tranzacție precum și serviciul Home Bank. Costurile sunt mici.

Nu îmi ia nimic când fac o retragere și nici foarte mult atunci când fac vreun transfer. Banii de obicei intră repede, în funcție de banca celui care a făcut transferul. De asemenea, am făcut și foarte multe cumpărături plătind cu cardul, desigur fără probleme.

Între timp am mai făcut și un card la BCR, având banca mai aproape, însă ăsta nu a reprezentat un motiv pentru care să renunț la ING.

Scriu acest articol pentru că am văzut persoane nemulțumite de ING, iar eu cred – după cum bine am mai spus aici – că trebuie să mai promovăm și lucrurile bune, precum faptul că sunt unul dintre clienții ING mai mult decât mulțumiți de banca unde și-au făcut contul.

10 COMENTARII

  1. Mai bine îți făceai card la BT. Mi se par cei mai ok. BCR au comisioane mari. Am avut o lună card la ING, deci nu m-am familiarizat cu sistemul lor, dar știu oameni care au renunțat la ei și au ales BT, dar și oameni mulțumiți, așa cum ești tu…

  2. Și eu am fost clientul lor o bună bucată de vreme, însă au fost ceva probleme cu HomeBank-ul, nu primeam sms-urile alea de autentificare, veneau abia după ore bune, când nu mai reușeam să verific online plățile. Astfel că la un moment, am renunțat. Acum am totul ce ține de firma mea pe Banca Transilvania inclusiv un StarBT și ceva cont Visa pentru a retrage ce este în PayPal, iar mai am ceva card pe la Raiffeisen Bank, care a fost inițial card de salariu, dar e bun și ăla acolo.

  3. Inca esti bobocel, dar dupa ce vei trece de 26 de ani sa ai grija, intervin niste taxe si comisioane daca nu ai un rulaj de 700 de lei pe luna.

    Iar cum scria cineva mai sus, daca vrei card in euro mergi oriunde, dar nu la ING! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente