Voi știați de TV5MondePlus?

Sper că am scris corect. Odată cu gălăgia produsă de decizia Netflix de a bloca, oarecum, partajarea conturilor, s-au creat multe discuții pe subiect. Au fost și pe aici, dar a mai scris și Marius.

Cum la el se discută mai mult, ceea ce vă recomand și vouă să faceți, am fost și eu cu ochii pe comentariile de acolo. Așa am aflat de existența site-ului tv5mondeplus.com, despre care am ținut să vorbesc și eu, așa pe scurt, cum îmi place.

Dacă tot se vorbește și se caută alternative la Netflix, cred că merită să oferim puțină atenție și acestei platforme. Iar asta deoarece ne pune la dispoziție destul de multe filme bune și totodată gratis.

Singura problemă e faptul că sunt în limba franceză, un grai care mie nu îmi place deloc. Totuși, de dragul unui film bun, l-aș putea suporta. Nu știu dacă au și aplicații, sau filmele pot fi văzute doar din browser.

În schimb, poți crea cont și chiar să descarci filme, ceea ce poate fi avantajos pentru acele momente în care rămâi fără internet.

Există aici filme, seriale dar și conținut pentru copii. Prin urmare, dacă vă propuneți să faceți o pauză de la Netflix, atunci merită să aruncați o privire și pe aici.

Voi știați de TV5MondePlus?

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. DA, au făcut campanie serioasă la lansare și au un catalog de filme acceptabil dacă nu ești setat pe stilul american și poți accepta și altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.