Cum închizi abonamentul Netflix?

Probabil nu puțini sunt cei care se întreabă asta, în urma deciziei Netflix de a descuraja partajarea conturilor o mulțime de persoane spunând clar și tare: îmi închid contul de Netflix!

Iar dacă tot am făcut, demult, un articol despre cum să te abonezi la Netflix, se pare că a sosit timpul să vorbesc și despre cum se închide un cont de Netflix, procedură pe care o voi urma și eu imediat ce se încheie perioada contractuală. Asta dacă nu cumva apare o portiță pentru a fenta noile reguli.

Aparent, procedura este foarte simplu de urmat. Dacă accesezi site-ul Netflix din browserul web, apasă pe iconița profilului din meniul de sus:

Apoi, accesează setările contului apăsând pe opțiunea cont din meniu.

Aici vei găsi un buton mare și gri pe care scrie clar și limpede: Anulează abonamentul.

Apasă-l cu toată tăria pentru a renunța la Netflix, dacă îți propui asta. Există o încercare de a te întoarce din drum:

Mai precis, ți se recomandă un abonament mai ieftin dar și câteva filme și seriale, poate-poate vei decide să te răzgândești.

Abonamentul rămâne valabil până la sfârșitul perioadei de facturare.

Apropo, îți recomand să arunci o privire și peste articolul cu alternative la Netflix. Asta dacă vrei totuși să mai vezi câte un film din când în când, fără a folosi metode neortodoxe.

În cazul în care îți dorești să nu pierzi profilurile, titlurile preferate, preferințele de vizionare sau alte date, află că poți reveni în maxim 10 luni. Multe persoane spun că vor activa contul de Netflix doar ocazional, ceea ce poate fi o practică de avut în vedere.

Cum închizi un cont de Netflix din aplicație?

La fel de simplu! Pașii sunt, în cea mai mare măsură, la fel precum cei descriși mai sus:

În plus, tot de aici, puțin mai jos de butonul pentru anulare abonament Netflix, vei găsi un buton de închidere a contului. Închiderea este permanentă.

Vă veți anula abonamentul de Netflix?

Distribuie articolul:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.