THRACVM RC Suceava 2nd Motorfest se ține în August

Nu știu dacă știați, însă în Suceava există două evenimente de tipul Motorfest. Prima ediție de THRACVM RC Suceava Motorfest a avut loc anul trecut. Nu am reușit să ajung, însă sper să repar asta în acest an. Despre celălalt Motorfest am scris nu demult.

Nu știu exact motivele pentru care sunt două evenimente asemănătoare, însă presupun că organizatorii sunt alții. Mai precis, am impresia că diferă clubul de motocicliști care organizează.

Oricum ar fi, ideea de două evenimente cu motocicliști și muzică rock îmi place. În cazul acesteia, bugetul este – probabil – mai limitat, așa că și numele sunt mai puțin sonore. Totuși, reprezintă o oportunitate grozavă de a descoperi trupe aflate la început de drum, dar cu un potențial major.

Anul acesta, festivalul are loc în perioada 4 – 6 august, la Thracvm RC Suceava Clubhouse. Acesta ar fi pe Strada Cernăuți, nr 114, din câte văd eu.

Până acum, știm că vor cânta trupe precum Dinfier, Among The Filters și The Voodoo Child pe care i-am văzut la Blues Festival și au fost faini. Aștept să îi revăd. Încerc să vă țin la curent cu noutățile și… cine știe, poate ne vedem pe acolo!

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Păi dacă e așa te invit împreună cu prietena la festivalul de Film și diaporamă de la Gura Humorului, în toamnă. Nu doar să bagi mici și bere, ci și să te „culturalizezi” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.