Bucovina Motorfest va fi în perioada 11 – 13 August

Nu există festival care să îmi placă mai mult decât Bucovina Motorfest. Sunt sigur că sunt și evenimente mai faine prin țară, însă mie nu-mi sunt accesibile. Așa se face că încerc să nu ratez Bucovina Motorfest ori de câte ori se întâmplă!

Am fost de două ori până acum, de fiecare dată a fost fain. Obișnuiesc să promovez pe aici, ocazional, lucrurile și evenimentele care îmi plac, așa că era imposibil să lipsească un articol despre Bucovina Motorfest, ediția din 2023.

Cum am putea începe mai frumos dacă nu cu o veste bună? În 2023, Bucovina Motorfest ne oferă 3 zile cu zgomot de motoare și, mai ales, muzică rock!

Toată nebunia, o nebunie frumoasă de altfel, are loc în perioada 11 – 13 august, la Cetatea de Scaun a Sucevei. Pe platoul din apropiere, mai precis.

Vor fi trupe din țară și din străinătate, chiar și o formație de peste ocean. În prezent, știm că la Bucovina Motorfest vor cânta formații precum ARMADA/MEXICO, SCREAM INC (trupă tribute Metallica, din Ucraina) și Phoenix.

MOONSPELL este capul de afiș în acest an. Vița de Vie vor cânta și ei.

Imediat ce vor fi anunțate noi nume, voi actualiza și eu articolul.

În prezent, abonamentele sunt disponibile pe ambilet.ro la un preț de 90 lei pentru toate cele trei zile. Acest preț însă va crește, imediat după epuizarea numărului de bilete în regim earlybird.

Va fi iarăși o tombolă, pe care poate că anul ăsta o voi câștiga. :)) Nu de alta, dar tare faine au fost motoarele din anii precedenți.

Ne auzim curând cu noi vești, anul ăsta poate reușesc să fac și niște poze mișto pe acolo. Și poate că bem o bere pe acolo, cine știe?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.