Tastatura iluminată pare o funcție esențială pentru un laptop

Spun asta în timp ce scriu de la un laptop care nu are o astfel de tastatură. Este vorba despre acel laptop pentru la țară care, în cea mai mare măsură, este perfect pentru motivul pentru care l-am luat.

Cred că scriam și în recenzia lui că lipsa tastaturii iluminate e o problemă. M-am obișnuit, de-a lungul timpului, să lucrez cu o sursă de lumină pe birou. Am o lampă pe care o folosesc imediat ce se întunecă afară dar totodată și tastatura are LED-uri, așa că m-am obișnuit să scriu pe lumină.

Nu că aș avea nevoie să văd butoanele, că îmi cunosc tastatura ca pe protofelu-mi gol. Însă acea lumină creează un oarecare confort și aparent e destul de dificil fără ea.

Cât de mult contează acest detaliu pentru voi?

Distribuie articolul:

7 comentarii

 1. Parcă îmi citesc parerile de acum cativa ani cand nu aveam lumina la tastatura laptopului. E esentiala, la fel cum e esential sa ai un model ok, sa apesi ok pe taste…

 2. Offtopic: există ceva cursuri de tastat corect pentru limba română? Pe English am terminat un curs de typing, dar aș termina și pe RO, că tastez așa…alandala. Există așa ceva?

   • Ar ajuta că tastezi corect, există un ISO ca să zic așa al tastatării, un fel de standard. Pe unii îi ajută dacă vor să se angajeze în joburi ce țin de tastat, dacă văd că nu se pricep și nu tastează standard nu-i acceptă.

    În cazul meu e vorba pur și simplu că vreau să tastez corect. Actualmente tastez pe apucate, fără o regulă.

    Tastând corect tastezi și mai repede și dezvolți o fluență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.