Cum schimbi culoarea Facebook-ului

Cred că printre cele mai distribuite mesaje spam pe Facebook sunt cele despre cum să schimbi culoarea Facebook-ului. Niciodată nu am fost curios să văd cum arată Facebook verde, roz sau nu mai știu eu ce culoare însă știam că acele aplicații și trucuri chiar nu mergeau. Zic asta deoarece mai multe persoane lăsau comentarii în care se plângeau că nu pot schimba culoarea acestei rețele de socializare numită Facebook.

Totuși navigând astăzi prin magazinul de extensii Google Chrome am văzut o extensie care te ajută să schimbi culoarea rețelei de socializare Facebook. Mie unuia îmi place culoarea albastră pe care o are Facebook acum așa că nu am fost foarte doritor să fac schimbări de design însă m-am gândit că poate cei care au o boală pe culoarea albastră, sau care sunt prea iubitori de roz și roșu, se vor bucura mai mult decât mine.

Cum schimbi culoarea Facebook-ului

Nu e deloc greu să schimbi culoarea Facebook-ului, tot ce ai de făcut fiind să instalezi o extensie iar apoi să îți alegi culoarea preferată în care să fie colorată rețeaua de socializare. Mai jos aveți toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a schimba culoarea Facebook-ului.

    • Dă click pe acest link și instalează extensia respectivă
    • După instalare ți se va deschide o pagină care arată cam așa:

cum schimbi culoarea facebook-ului

  • Alegi culoarea preferată din stânga iar apoi tragi butonul care îți va apărea în bara de marcaje (bara de marcaje se află sub căsuța unde introduci adresele web).
  • Ultimul pas este să intri pe Facebook și să dai click pe marcajul adăugat anterior.
  • După ce ai dat click pe acel marcaj, Facebook își va schimba culoarea în cea aleasă de tine.

Dacă nu îți place cum arată culoarea Facebook-ului schimbată, atunci poți da un refresh iar acesta își va reveni din nou la aspectul inițial.

Alte extensii care te ajută să schimbi culoarea Facebook-ului

Am mai făcut o căutare și am văzut că mai sunt și alte extensii pentru Google Chrome care te ajută să schimbi culoarea Facebook-ului:

  1. Change My Facebook Color

  2. Changer 2

  3. Changer 3
Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.