Acasă Despre oameni Când ai petrecut ultima oară câteva clipe doar cu tine?

Când ai petrecut ultima oară câteva clipe doar cu tine?

Autor

Data

CATEGORIE

E drept că suntem dependenți de cei din jurul nostru iar o viață în singurătate nu e cu siguranță nici plăcută și nici sănătoasă. Doar că uneori trebuie să ne rupem de toți cei din jurul nostru, numai pentru a petrece câteva ore în liniște și pace, singuri cu noi.

Cred că am mai zis aici pe blog că ai mei au o vie, iar cam în fiecare toamnă vin graurii, așa că trebuie păzită pentru a avea ce culege. De aceea, cam de o săptămână, îmi petrec 2-3 ore la vie – pe un deal – citind.

Pe lângă faptul că am reușit să citesc vreo 3 cărți într-o săptămână și oleacă, recunosc că mă simt mult mai bine în pielea mea. Am telefoanele cu mine, în caz de orice, doar că nu mă omor să stau pe ele și doar deschid ecranul atunci când primesc vreun mail. În restul orelor citesc, mă mai plimb poate puțin și mai dau câte o petardă atunci când sunt atacat.

Iar simpla mea activitate zilnică pare a fi mai mult decât un obicei monoton. E mai mult o terapie. Asta pentru că doar după o săptămână mă simt mai bine în pielea mea. Gândesc cu mai mult optimism, sunt mai productiv totodată și pur și simplu mă simt mai fericit.

De aceea vă recomand și vouă să mai pierdeți din când în când câte o oră, două, într-un colț undeva unde vă simțiți bine, doar voi și persoana voastră. Atât.

Îmi veți mulțumi după.

citit in natura

6 COMENTARII

  1. Nu am mai stat de mult doar eu cu mine, de cateva zile fac lucrul asta pentru ca asa a fost sa fie. Sa stii ca mi-e bine, mi-e chiar foarte bine. Acum descopar cum sunt EU cu adevarat. Prea multa dependenta de lucruri sau de alte persoane ne cam strica. Nu mai suntem noi cu adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente