Să nu vă luați râșnițe din LIDL

Sau să vă rugați să aveți noroc cu ele. Eu unul nu am avut, deși cred că mai degrabă e ghinion decât o problemă generală. Am cumpărat în urmă cu 3-4 luni ceva set de râșnițe din LIDL. Sunt din sticlă cu capac și mecanism din plastic și inox. Dacă frecventați supermarketul, știți despre ce vorbesc.

În una am pus piper, iar în cealaltă sare grunjoasă. Am o problemă cu sarea fină, nu-mi place mie de ea, așa că prefer să folosesc grunjoasă pe care o mai râșnesc puțin înainte de a o pune în mâncare.

Ambele funcționează ca naiba acum. Pică elementele din plastic al căror rol este cel de râșnire, se pierde din condiment înainte de râșnire, pe undeva pe la capac, și totul e ca naiba. Prefer acum mai degrabă să folosesc mojarul în care să sparg condimentele, că e mai puțin frustrant.

Așa că vă întreb: unde ați găsit râșnițe care să fie ok și totuși nu foarte scumpe… că doar sunt niște râșnițe, nu avioane. Dacă sunt din lemn, cu atât mai bine. Manuale, nu electrice.

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Am luat acu ani buni din Turcia..vreo 3. Una s-a spart, una e la țară, una inca funcțională. Chiar recomand sa -ti pui quru ala gras in rablă, să o iei pe fina cu tine si sa mergi sa-ti iei râșniță

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.