9 ani de scris pe blog. Când `or fi trecut?

Astăzi, pe 31 august, se fac 9 ani de când am scris prima oară pe un blog. De fapt, probabil să fie câteva zile extra, dacă iau în calcul alte site-uri pe unde am început să dau cu scrisul, dar cei 9 ani vizează scrisul pe un blog care să îmi aparțină.

Pe 31 august 2013 îmi deschideam primul meu blog, iar de atunci au tot fost. Acesta a rămas, chiar dacă la un moment dat aș fi vrut să renunț la acest domeniu.

Îmi place nespus coincidența că primul meu articol pe blog a fost creat pe 31 august. De ce îmi place atât de mult? O zic în fiecare an și nu ezit să repet: pe 31 august sărbătorim Ziua Limbii Române. Iar fix de ziua ei, eu m-am apucat de scris. Hehe.

Când `or fi trecut ăștia 9 ani, nu știu, dar știu sigur că au fost frumoși. Chiar dacă la o asemenea vârstă ar fi trebuit să fiu, în mod normal, mult mai sus, eu zic că e bine așa cum e.

M-am maturizat odată cu blogul, am început prin a scrie bălării pe care mi-e și rușine să le mai citesc. Am șters din ele, pentru că erau absolut inutile, dar am și lăsat articole de la începuturi, pentru a nu uita cum am pornit la drum.

Cred în continuare că sunt pe drumul cel bun. Am reluat activitatea pe blog oarecum mai intens anul acesta, am scris deseori aproape zilnic și sper să îmi intru în ritm ca să nu treacă zi fără articol. Mai sunt probleme cu inspirația, dar vine ea.

Cifrele sunt bune și sper ca la iarnă să fie și mai frumoase. Acum, `om vedea!

LMA mie, ce să zic.

Distribuie articolul:

7 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.