Am văzut Vikings Valhalla și mi-a plăcut

Am fost mare fan al serialului Vikings, așa că nu puteam primi altfel vestea că apare un nou serial pe aceeași temă decât cu multă bucurie. Iar cum a apărut, am și băgat vreo 4 episoade. La câteva zile distanță le-am văzut și pe restul.

Nici nu sunt multe, doar 8 episoade. Ar fi mers mai multe, măcar 12, să fie spusă povestea mai frumos și cu mai puțină grabă. Dar nu s-a putut.

Vikings Valhalla continuă povestea vikingilor la 100 de ani după Ivar, Ragnar, Bjorn și restul. Iar schimbări au fost o mulțime.

Pe lângă conflictele cu țări precum Anglia sau dorința de a fi rege asupra tuturor vikingilor, acum există și un conflict al religiilor ce îi face pe vikingi să se lupte între ei.

Personaje ca Leif, Freydis, Emma, Harald sau Godwin prind destul de bine la public, sunt bine conturate, au povești mișto și totodată actorii își joacă grozav rolurile.

Povestea pare bine pusă la punct, doar că ritmul este o idee mult prea alert pentru gustul meu. Lucrurile parcă se petrec prea repede, în ciuda momentelor moarte care m-au plictisit pe alocuri.

Per total, pot spune că e un serial bun. Asta după cele 8 episoade văzute, însă ar fi vreo 24 în total, din câte văd pe imdb.com așa că probabil vom avea noi episoade anul ăsta, rămâne de văzut când.

Toată lumea se întreabă când apare sezonul 2 din Vikings Valhalla, așa că imediat ce apare o dată disponibilă, voi reveni cu actualizări.

Ați văzut serialul, v-a plăcut?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.