Se anunță un play out interesant în Liga 1

Am ajuns la 60 de RON puși deoparte la pușculiță, după victoriile adunate de Dinamo în ultima vreme, așa că se apropie ușor-ușor momentul în care voi comanda tricoul oficial. Primul tricou cu Dinamo de altfel.

De fapt, vor fi 70 RON la pușculiță. Am decis să adaug câte 10 RON în plus nu doar la victorie ci și pentru fiecare urcare de poziție. După cu victoria cu UTA, 1-0, de azi, 8 martie 2024, Dinamo a urcat pe loc de baraj și rămânerea în Liga 1 nu mai pare un vis imposibil.

Sunt sigur că va fi greu, însă dacă privim clasamentul după formă, ținând cont de ultimele 5 sau 10 meciuri, Dinamo arată bine. De altfel, s-a descurcat binișor chiar și cu jucători importanți lipsă, ceea ce oferă încredere.

Mi-ar fi plăcut să plece Sibiul în Play Off, pentru că mi se pare o echipă solidă. Ar fi fost mai ușor cu Farul, însă din păcate Botoșani nu a putut marca nici măcar cu om în plus. În continuare, sunt tot mai convins că fotbalul va dispărea din Botoșani la fel cum a dispărut și din Suceava.

Sunt optimist, e drept, dar sigur nu va fi ușor. Urmează o primă etapă de play out iar mai apoi ceva pauză cauzată de meciurile amicale jucate de naționale.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.