De unde cumpărați materiale pentru construcții?

Am adunat, în cea mai mare măsură, majoritatea materialelor de care am nevoie pentru construcția acoperișului și mai nou a intrat în plan și dorința de a face un leagăn din lemn. Despre el însă într-un articol viitor.

Drept urmare, în ultima perioadă am analizat destul de mult prețurile și ofertele materialelor de construcții, sau cel puțin a celor de care am eu nevoie.

Până nu demult, eram client fidel la Dedeman. Orice nevoie aveam, mergeam acolo. Doar că la un moment dat am decis să compar prețurile cu Leroy Merlin și ghici ce… la cel din urmă prețurile sunt deseori cu mult mai mici.

Să luăm ca exemplu cărămida refractară, sau șamota după îi mai zice, pe care aș vrea să o folosesc pentru plită și grătar, doar în zona focarului:

preț șamotă leroy merlin

Diferență de 42 de bani de la un magazin la altul, iar dacă ai avea nevoie de câteva sute de cărămizi, fără dar sau poate această diferență de preț s-ar simți destul de mult.

Iar astfel de diferențe am observat la multe alte produse. În Suceava, mai avem doar Brico Depot la ora actuală, însă cel puțin la cărămidă refractară prețul este mai mare decât la Dedeman. Iar în curând se va deschide și un Mathaus, dar la fel, aceeași cărămidă este cu mult mai scumpă.

Sigur, ar putea fi diferențe și la partea de calitate… dar cine poate ști?

Voi de unde vă cumpărați materialele pentru construcții?

Distribuie articolul:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.