Proiectul Adam

Am început să mă uit la meciul de fotbal dintre Dinamo și Rapid, dar după ce ai mei au luat rapid două goluri, am zis că ar fi mai bine să văd un film. Și bine am făcut. Așa am ajuns să mă uit la Proiectul Adam (The Adam Project), film ce poate fi găsit pe Netflix, desigur.

Am văzut că era pe locul întâi în topul celor mai vizionate filme pe la noi, plus că am mai citit de bine despre el și pe Facebook, prin grupuri. Cu o oarecare reținere, din cauza genului SF, i-am dat play. Și nu regret.

Chiar a fost un film bun de văzut duminică seara. Pe lângă genul SF, mai este încadrat și în categoria filme de familie. E un film drăguț, cu multe momente din care ai ceva de învățat, făcându-te să te gândești la ceea ce faci tu bine sau rău.

La o primă vedere, acțiunea filmului pare a fi destul de complicată. Adam din viitor călătorește în timp din 2050 în 2022, chiar dacă intenția lui era să ajungă în 2018. Merge, unde altundeva, decât la casa părintească, unde se întâlnește cu versiunea sa de când era copil.

Împreună fac echipă pentru a salva viitorul, să zic așa. Filmul a fost regizat de Shawn Levy, iar în distribuție găsim actori precum Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Zoe Saldana, Catherine Keener, Alex Mallari Jr și alții.

Are 6,9 pe IMDB, ceea ce mi se pare o notă corectă. E un film de nota 7, fără discuții.

Ai acțiune, ai faze amuzante și ai totodată scene drăguțe. Ce poți cere mai mult de la un film de o oră și 45?

Își merită locul în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix și sper că v-a plăcut și vouă.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Părerea mea despre acest film, este că nu efectele speciale sunt pe primul loc , nu se vrea în scenariu un film SF, este doar mesaj despre o durere acută a unui puști , care și-o înăbușă prin imaginația amplificată de jocuri pe computer , să poată trece peste durerea pierderii celui mai grozav și important erou din viața sa , tatăl lui .Asemănător ca mesaj cu ” Calmul dinaintea furtunii” cu Matthew McConaughey.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.