Căștile OneOdio nu au viață lungă

Acu` ceva timp am câștigat o pereche de căști OneOdio A30 pe care le-am folosit aproape zilnic la birou, cât și acasă uneori. Concursul a fost organizat pe blogul lui Marius (poza îi aparține) iar căștile le-am primit undeva prin vara anului trecut, sau la sfârșit de primăvară, nici nu mai știu.

Cert e că le folosesc de cel mult un an de zile, iar când au ajuns erau noi. La început, m-au încântat peste măsură.

Se auzeau bine, bassul era bass, muzica se auzea frumos, autonomia era de câteva zile de utilizare intensă și totodată conexiunea cu laptopul era mai mult decât ok. Drept urmare, păreau ce trebuie.

Ei bine, autonomia a scăzut ușor-ușor odată cu trecerea timpului, ceea ce a fost destul de supărător. De la câteva zile de muncă, autonomia a ajuns să fie de o zi, apoi de jumătate de zi și, în final, să nu se mai încarce deloc. Fac ledurile ca semaforu` când le pun la încărcat.

E bine că le pot folosi cu cablu AUX, doar că în acest mod nu se mai aud la fel de tare și de frumos. Sună paradoxal, știu, dar căștile OneOdio oferă un sunet mai fain atunci când funcționează pe acumulatori.

Văd că pot fi găsite căști OneOdio și pe eMAG iar acesta este și motivul pentru care am scris articolul. Nu pentru a face pe nemulțumitul, ci pentru acele persoane care caută păreri despre aceste căști pe internet. Este util să aibă și experiența mea în vedere, înainte de a face o alegere.

Sigur, sunt niște chinezării, dar asta nu înseamnă neapărat că sunt proaste. Iau în calcul și posibilitatea ca eu să fi avut ghinion și să fi nimerit un produs prost. Nu înseamnă că toate crapă după mai puțin de un an, dar e bine să țineți garanția pe aproape, dacă aveți.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Asa se intampla si cu alte Branduri , la fel mi sa intamplat si cu o pereche de casti de la Skullcandy care au mers impecabil cateva luni si apoi a inceput sa scada puterea bateriei , si acum nu mai incarca deloc bateria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.