Skip to content

După ani și ani, vreau televizor

Multă vreme am fost o persoană care a spus un NU clar atunci când a venit vorba de televizor. Iar asta, după cum cred că am mai zis-o aici pe blog – s-au adunat ceva articole, deja nu le mai țin minte – 3 ani de liceu nu am avut TV, astfel încât la un moment dat nu mă mai atrăgea nimic la TV. Doar meciurile de fotbal.

Acum, după o vreme în care m-am tot lovit de TV, chiar dacă nu m-am uitat prea mult la el, în ultima vreme am mai pierdut ceva timp cu el. Mă mai uit la fotbal din când în când, dar și la câteva producții marca PRO TV care mi se par foarte reușite. Printre care se află desigur Las Fierbinți, un serial foarte bun și foarte amuzant în opinia mea, dar și la emisiunea Pe Bune?, cea din urmă fiind mai recentă, însă interesantă și amuzantă totodată. iUmor și Băieți de oraș ar fi și ele două producții care mă aduc în fața TV-ului.

Turneele mari de tenis s-au cam terminat pe anul ăsta, însă cu un TV la mine în cameră m-aș uita desigur mai mult la tenis. Și la handbal și poate mai puțin la fotbal. La filme cu siguranță nu am destulă răbdare să stau la TV, că reclamele sunt prea enervante, iar răbdarea mea e prea puțină.

Și chiar m-am uitat ieri puțin pe eMag să văd care mai sunt prețurile, iar de atunci am tot timpul reclame cu televizoare. Nu-i bai, oricum nu am cumpărat nimic niciodată după o astfel de reclamă, pentru că nu îmi place să fiu abordat chiar atât de direct. Iar prețurile nu sunt chiar piperate acum. Nu vreau televizor mare, mai ales că nici nu aș avea loc pentru un model precum cele din articolul ăsta: https://chestiiutile.com/televizoare-4k-bune/. Un TV de 60-80 de centimetri ar fi ideal, pentru că pur și simplu nu am nevoie de mai mult.

televizor

Și sunt sigur că aș putea găsi un tv bun și de dimensiunile acestea, fără ca prețul să fie bombă. Inițial am zis că folosesc PC-ul și pe post de TV, însă uneori am nevoie de amândouă în același timp. Plus că viteza la internet nu prea îmi permite să mă pot uita și la tv, dar și să rulez alte activități. Sunt destul de multe site-uri cu tv gratis, în calitate chiar bună, doar că nu e suficient. Ar mai fi Antena Play și ceva serviciu de la PRO TV, asemănător, pe care însă l-am uitat, însă nu aș plăti doar pentru 2-3 canale. Iar dacă tot plătesc abonamentul la Telekom, prefer să mă bucur de el în totalitate.

Rămâne de văzut ce prețuri vor fi de Black Friday.

 

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.