Skip to content

Ce faci dacă ai pierdut cardul ING

Zilele astea am fost atât de zăpăcit, mai ales din cauza răcelii, încât – nu știu cum naiba – am reușit să îmi pierd cardul de la ING. De fapt și singurul pe care îl mai am. Mai nasol a fost că nu prea mai aveam nici un leu cash, iar sediul ING din Botoșani s-a închis anul trecut. Așa că după ce am căutat și pe acasă și am constatat că nu-i, am încercat să îl închid din Homebank, dar nu a mers. Am sunat la ei și s-a rezolvat în câteva secunde. Tot ei m-au informat că pot merge la orice sediu iar cardul nou îl voi primi pe loc.

Așa că am mers azi tocmai la Suceava, pentru că am drum mai bun spre deosebire de cel către Iași, să îmi iau alt card. S-a rezolvat repede, am primit cardul pe loc, gratis, iar apoi l-am activat la bancomatul de la sediu. Marius îmi zicea că e urât cardul nou, pentru că e portocaliu. Adevărul e că e mai fain decât cel pierdut, pentru că ăsta e mat, iar ăla era lucios, deși tot primul era mai fain, pentru că era albastru închis. De acuma în 2022 să văd ce card voi mai primi, asta dacă nu reușesc să îl rătăcesc și pe ăsta până atunci.

Toate ca toate, dar parcă nu mă așteptam să se rezolve așa ușor. Până și PIN-ul nou l-am primit la câteva secunde după ce m-am pus pe scaun la ghișeu și am spus problema pe care o am. Parcă nu eram în România. :))

card de credit

11 Comments

 1. Tot cel mai prost curs valutar din toate bancile il au, nu?!

 2. Eu am avut doar portocaliu, doar ala de cumpărături e argintiu, cel vechi ă fost negru cu portocaliu.

  PS: cum sa compari drumul de Iași cu cel de Suceava? De la BT la SV sunt 40 km

  • Păi tu îl compari din Botoșani, eu îl compar de la țară. Diferența ar fi de vreo 10 km, sau chiar deloc.

 3. Mă în afară de gagici frumoase, ce aveți voi în Botoșani-ul ăla ? 🙂 ING n-aveți, mare n-aveți, viață de noapte, și aia „pașnică” 🙂

  • Au mai ramas doar natafletii. Gagicile misto au venit la capitala.
   Mai au trafic de tigari si de droguri, drumuri neasfaltate, o arhiepiscopie foarte bogata si cam atat.

 4. ff ff

  La ce numar ai sunat? nu asta e cea mai importanta parte a articolului??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.