Tombola EasyBox, un concurs marca eMag

Am zis-o și-am s-o zic ori de câte ori o să am ocazia: EasyBox e cea mai tare chestie făcută de eMag. Eu sunt genul de persoană căreia nu îi place să fie sâcâită de curier, să stea în așteptare cu incertitudinea… oare vine azi coletul, ori ba? Așa că până să apară aceste cutii tip EasyBox, comandam cu ridicare de la sediul curierului.

După ce a apărut EasyBox, a devenit imediat metoda mea preferată de livrare. Sigur, treaba e valabilă pentru lucrurile mărunte. Nu îmi pot lua un frigider cu livrare în EasyBox, nici n-ar încăpea în mașină, nu numai în EasyBox.

Și se pare că nu sunt singura persoană care îndrăgește easybox-urile eMag. De Black Friday, de exemplu, 54.26% dintre comenzi au fost livrate în aceste cutii, acolo unde a fost posibilitatea. Și încă nu găsești peste tot astfel de cutii, pentru că altfel sigur ar fi fost procentul mai mare.

Acum, organizează și un concurs, pentru a promova acest mod de livrare a comenzilor probabil.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi de pe eMag, să alegi livrarea prin EasyBox iar în maxim 2 ore de la primirea codului PIN să mergi să îți ridici comanda. Apoi, va trebui să intri pe acest link și să înscrii numărul de telefon aferent comenzii. Se dă un iPhone13 pe zi, iar campania are loc în perioada 8 – 26 noiembrie.

Sunt 19 iPhone-uri puse în joc și nu m-aș supăra deloc dacă unul dintre ele ar ajunge la mine. Acu`… rămâne de văzut!

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.