Skip to content

Când pui ceva pe internet.. trebuie să îți asumi anumite lucruri

Last updated on 19 iunie 2018

Probabil că ați văzut și voi unele melodii pe Youtube care nu permit postarea de comentarii. Astăzi am dat și eu peste o astfel de melodie (cea a lui Guess Who și Tudor Chirilă) care are peste 1.000.000 de vizualizări, însă 0 comentarii. Și mi se pare absurd.

Bine, în mod evident alegerea este clară. Guess Who a încercat ceva acuma ceva timp, cu un atac la Cheloo, însă cel din urmă a fost mai susținut de lume, din câte am văzut. Iar Tudor Chirilă mi se pare că a devenit foarte comercial și cu siguranță nu mai este cel care a fost. Și nu spun asta ca pe o problemă, nu-s eu în măsură să zic asta, însă schimbarea este evidentă.

Astfel, cu siguranță ar fi fost multe comentarii ce ar fi adus critici. Iar ei au fost conștienți de acest lucru. Și totuși, mă întreb, de ce au mai făcut melodia respectivă și au pus-o pe internet, dacă totuși s-au ferit de opinia celor care au adunat 1.000.000 de vizualizări?

google

3 Comments

  1. Husdup Florin Husdup Florin

    Eu din cate melodii ale lui Guess Who am ascultat, niciuna nu avea comentariile pornite pe YouTube. Uite, de exmplu mai este Buhnici care inchide comentariile si zice ca asteapta comentariile pe blog, ceea ce mi se pare normal si asa as face si eu, insa probabil, Guess Who se teme de hateri.

    • Asta zicea și Marius, iar cazul ăsta e ok. Dar la o melodie… e nefiresc.

  2. Eu am vazut canale intregi cu comentarii dezactivate si toate in Romania. Totusi, tinand cont ca 99% din comentariile de pe Youtube sunt la modul „retard” nici nu ma prea pasioneaza sa le citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.