Acasă Blogging Când pui ceva pe internet.. trebuie să îți asumi anumite lucruri

Când pui ceva pe internet.. trebuie să îți asumi anumite lucruri

Autor

Data

CATEGORIE

Probabil că ați văzut și voi unele melodii pe Youtube care nu permit postarea de comentarii. Astăzi am dat și eu peste o astfel de melodie (cea a lui Guess Who și Tudor Chirilă) care are peste 1.000.000 de vizualizări, însă 0 comentarii. Și mi se pare absurd.

Bine, în mod evident alegerea este clară. Guess Who a încercat ceva acuma ceva timp, cu un atac la Cheloo, însă cel din urmă a fost mai susținut de lume, din câte am văzut. Iar Tudor Chirilă mi se pare că a devenit foarte comercial și cu siguranță nu mai este cel care a fost. Și nu spun asta ca pe o problemă, nu-s eu în măsură să zic asta, însă schimbarea este evidentă.

Astfel, cu siguranță ar fi fost multe comentarii ce ar fi adus critici. Iar ei au fost conștienți de acest lucru. Și totuși, mă întreb, de ce au mai făcut melodia respectivă și au pus-o pe internet, dacă totuși s-au ferit de opinia celor care au adunat 1.000.000 de vizualizări?

google

3 COMENTARII

  1. Eu din cate melodii ale lui Guess Who am ascultat, niciuna nu avea comentariile pornite pe YouTube. Uite, de exmplu mai este Buhnici care inchide comentariile si zice ca asteapta comentariile pe blog, ceea ce mi se pare normal si asa as face si eu, insa probabil, Guess Who se teme de hateri.

  2. Eu am vazut canale intregi cu comentarii dezactivate si toate in Romania. Totusi, tinand cont ca 99% din comentariile de pe Youtube sunt la modul “retard” nici nu ma prea pasioneaza sa le citesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente