Skip to content

Cine va reprezenta România la Eurovision 2015

Eurovisionul este un eveniment pe care-l urmăresc cu drag an de an. Totuși anul acesta nu m-am uitat la preselecții astfel încât m-am trezit azi dimineață întrebându-mă cine va reprezenta România la Eurovision 2015. M-am documentat puțin și am înțeles cam tot ce s-a întâmplat pe la preselecții.

Nu vreau să vă țin în suspans deoarece știu că e foarte neplăcut. În acest an trupa care va reprezenta România la Eurovision 2015 este Voltaj cu melodia De la capăt. Sincer am ascultat melodia Luminiței Anghel – A milion stars (care s-a clasat pe locul 2) dar și melodia lui Ovidiu Anton (melodie clasată pe locul 3, însă eu i-aș fi oferit locul 2 deoarece îmi place mai mult) însă tot cred că Voltaj merită să ne reprezinte.

cine va reprezenta romania la eurovision 2015

Prima semifinală Eurovision 2015 va fi pe 19 mai, dată în care vor cânta și cei de la Voltaj, iar finala va avea loc pe 23 mai la Viena.

Am mai ascultat de câteva ori melodia înainte de preselecții și chiar mi-a plăcut deoarece este o melodie gândită bine, cu versuri frumoase dar și cu un videoclip foarte bun. Lăsând toate opiniile mele la o parte, aveți mai jos melodia care ne va reprezenta la Eurovision 2015 și vă întreb: cum credeți că se vor descurca băieții de la Voltaj la Eurovision 2015?

One Comment

  1. Coffee Coffee

    Mi-a placut melodia, sper sa nu o cante in intregime in engleza. Se va clasa bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.