Wunderlist, o aplicație utilă pentru tasking

Îmi place enorm să am propriul program și să fac tot ce am de făcut după propriile reguli. Ador să-mi ofer diferite task-uri și totodată mă simt tare bine imediat după ce le rezolv. Totuși sunt zile în care am foarte multe de făcut și mi-e greu să mă concentrez pe taskurile ce trebuie rezolvate. Acum că mi-am luat telefon, am găsit  și o aplicație interesantă în acest sens pe nume Wunderlist. Aceasta este gratuită și te ajută să îți rezolvi taskurile mai ușor.

Aplicația ne permite să creăm diferite sarcini cărora le putem adăuga un timp limită sau nu. De asemenea mai putem bifa și opțiunea amintește-mi astfel încât să nu uităm faptul că avem ceva de rezolvat. Sarcinile pot fi grupate în mai multe categorii iar dacă nu dorim să uităm de niciuna putem adăuga pe ecran un widget care ne afișează sarcinile create. După ce terminăm o sarcină anume, o putem bifa astfel încât să trecem la următoarea și tot așa.

Încă nu am folosit aplicația însă am de gând să o folosesc începând de mâine și sunt curios dacă voi fi mai productiv dar și mai organizat totodată.

Wunderlist poate fi descărcată gratuit din Google Play sau pentru multe alte platforme precum Windows Phone, Windows 8, Mac, ca extensie pentru Google Chrome de aici. Astfel ne putem seta diferite sarcini de pe telefonul mobil pe care să le accesăm mai apoi din browserul în care lucrăm.

7 comentarii


  1. Eu folosesc această aplicație de vreo 2 ani și sunt foarte mulțumit. Cel mai mult m-a atras faptul că este valabilă pe mai multe platforme.
    Folosesc diverse liste pentru diverse subiecte, și asta mă ajută foarte mult să fiu organizat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.