Ar trebui să stăm mai mult cu ochii pe telefoanele lăsate la încărcat?

Sau să folosim unele cu încărcare rapidă. Pe mine mă bucură nespus ideea de încărcare rapidă și sunt destul de sigur că nu aș mai putea folosi un altfel de telefon. Ștefania, în schimb, trebuie să lase telefonul la încărcat muuult mai mult timp ca să ajungă la capacitate maximă. Este un model de generație veche, ceva Huawei.

Au tot fost telefoane care au luat foc de-a lungul timpului. La Suceava era să fie nasol, chiar dacă nu e nimic oficial încă, din cauza unui telefon lăsat la încărcat.

Noi ne lăsăm adesea telefoanele la încărcat pe pat, ceea ce ar putea fi destul de nasol dacă decide vreunul să se încingă.

Altfel, voi cum obișnuți să vă încărcați telefoanele? Le puneți în priză și uitați de ele, ori sunteți mereu prin preajma lor?

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Atât timp cât nu se încinge foarte tare când este introdus la încărcat nu reprezintă nici un pericol.

    Daca telefonul se încinge mai mult decât este normal atunci trebuie returnat și schimbat prin garanție. Există riscul să ia foc.

    Eu nu îl las prea mult se încarcă de la 1-100% cam in 35 de minute.

  2. In principiu, daca nu se intampla nimic cu intreaga serie nu ar trebui sa fie probleme. Mai ales, la prima folosire, adica fara o schimbare de baterie in service.

    Mie mi-a luat foc laptopul dupa ce am schimbat bateria. Banuiesc ca ea a fost problema. Marele noroc a fost ca fix atunci am pus laptopul pe un dulap, in loc de pat… asa cum faceam in 99% din cazuri.

    Telefonul il incarc mereu la priza de mai departe, de pe parchet. Mai nou, directiva este sa nu avem telefoane in camera cat dormim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.