Acasă Diverse Cum a dezamăgit Andra la Suceava

Cum a dezamăgit Andra la Suceava

Autor

Data

CATEGORIE

Andra, femeia lu` Măruță, e vedetă la noi de mult timp. Nu numai pentru că ar fi femeia lu` Măruță, ci și pentru că le are cu muzica.

Cel puțin pe plan local. Pe când mă uitam la Românii au talent, îmi plăcea mult cum cânta ea. Pe genul ei, mai ales pe muzică populară, le dădea bine. Dar asta nu e suficient pentru a arăta că ești un artist cu adevărat.

Știu că am zis pentru prima oară că o reneg după reacția sa față de momentul unui concurent. Concurent care desigur a cântat rock.

Ăsta a fost momentul. Desigur că este unul agresiv. Unul care ar putea șoca orice persoană neobișnuită cu genul ăsta de muzică. Dar așteptările mele de la un artist sunt mai mari. Un artist ar trebui să aprecieze eforturile pe care le depui pentru a cânta așa ceva. Reacția sa de la acel moment m-a făcut să zic că e un artist nașpa pe care nu vreau să-l văd prea des.

Azi, 13.04.2019 a participat ceva eveniment care sărbătorește nu știu câțiva ani de când a apărut Carrefour pe lume.

La Suceava au cântat cei de la Voltaj și marea artistă Andra. Nu-s mare fan al Andrei, dar îmi place Voltaj. Am așteptat vreo 40 de minute să fac poze cu ăla chel iar apoi m-am mutat în fața scenei să cânt cu Andra.

La ultima melodie, am fugit la baie, să pot supraviețui în spatele scenei pentru poză. Erau copii mulți, așa că m-am dat deoparte și am zis că sigur o să fie timp pentru fiecare.

Erau în jur de 30-40 de persoane. În mare parte copii. Au intrat câțiva copii direct la cort, pe nepotisme după cum a spus un băiat de la pază. Restul au rămas plângând

Pe mine oricum mă durea un cot. Ori că făceam o poză, ori că nu… berea același gust are! Dar mi-a fost milă de copiii care plângeau și care spuneau că nu au vrut decât o poză. Afară erau 9-10 grade. Nu foarte frig. Pozele le-ar fi făcut în 15 minute, lejer!

Dar… pentru marea noastră vedetă națională Andra a fost prea frig. M-am mai găsit cu vreo 2-3 oameni să-i dau peste nas și lu Măruță că ce femeie nașpa și-a luat.

Dar a fugit și el repede la mașină. Atât imaginea de artist a Andrei are de pierdut, cât și cea a mai marelui Carrefour.

Mare rușine!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente