Skip to content

Vikings oferă un spoiler la fel cum au făcut și cei de la The Walking Dead

Mă gândesc că atunci când te ocupi de pagina de Facebook a unui serial știi ce e ăla un spoiler iar dacă știi asta atunci nu ar trebui să postezi spoilere pe pagină deoarece strici tot cheful celor care încă nu au văzut ultimul episod. O astfel de gafă au făcut și cei de la The Walking Dead în urmă cu ceva timp iar ieri am pățit ceva asemănător în cazul serialului Vikings.

Vikings este un serial ce momentan se află la sezonul 3 și se difuzează în fiecare joi pe History Channel, adică în SUA deoarece History România încă nu difuzează noul sezon.

Atunci când ne place un serial îi dăm like pe Facebook. Așa am făcut și eu iar acum parcă-mi pare rău. Asta deoarece au ținut ei să anunțe moartea unui personaj – care nu era el tocmai un personaj principal, însă tot spoiler e – astfel încât atunci când vom vedea episodul să știm deja că ăla o să moară. Pe scurt, un spoiler d-ăsta îți cam taie tot cheful.

Cred că cei care se ocupă de astfel de pagini și conturi de Social Media ar trebui să știe că nu toți urmăritorii au văzut episodul atunci când a fost difuzat astfel încât nu ar trebui să existe prea multe postări cu referiri exacte – adică spoilere – legate de ultimul episod.

Am vrut să postez și spoilerul publicat însă se pare că aceștia au șters postarea cu pricina. Sper doar să nu se mai întâmple și să mă credeți pe cuvânt, nu de alta dar am cam rămas fără dovadă.

primul episod din vikings s03

2 Comments

  1. Despre Web Despre Web

    Sa vezi ce „spoiler” mi-a luat eu cand am dat like la o poza de pe pagina Sons of Anarchy, la ultima din ultimul episod si primul comentariu era al unui idiot ce povestea ca „a murit x si y in felul z”. #GoAway

    • Nasoala treabă. Apropo, te rog să comentezi cu numele tău. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.