Ați testat lucruri de la EvoTools?

Din câte probabil că știți deja, îmi plac destul de mult topoarele. Nu știu de ce, dar mi-ar plăcea să am o colecție cât mai bogată.

Prin urmare, m-am înscris în destul de multe grupuri în care se vând astfel de obiecte, așa că am descoperit câteva modele care mă atrag.

Un astfel de model este și acesta, pe care l-am descoperit inițial în Leroy, acolo unde parcă era mult mai scump. Nu mai știu însă ce greutate avea acolo.

Nu este prima oară când întâlnesc marca EvoTools, dar nu am avut niciodată ocazia să testez produse de la ei. De altfel, acel topor chiar mă atrage, dar sunt curios dacă are o calitate cel puțin decentă, ținând cont și de prețul accesibil.

Există o mulțime de produse sub această marcă, în diferite magazine online sau chiar fizice. Cu toate acestea, nu am reușit să găsesc un site oficial sau ceva de genul, de unde să iau mai multe date despre ei.

Prin urmare, țin să vă întreb dacă aveți experiență cu produsele marca Evotools, fiecare părere fiind utilă în acest sens. Iar dacă sunt și păreri despre topoarele lor, cu atât mai bine.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. La depozitul din oraș am văzut multe unelte de la EvoTools. Par destul de bune. Antifurtul de la bicicletă e de la EvoTools și e ce trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.