RunKeeper, o aplicatie care te motiveaza sa faci sport

Dupa cum bine ziceam într-un articol anterior în perioada următoare vreau să fac cât mai mult sport astfel încât mi-am luat o bicicletă. Mi-e drag de ea așa că odată cu trecerea timpului îi voi cumpăra tot mai multe accesorii precum și echipament, iar printre acestea pe lista de cumpărături se afla și un vitezometru.

După ce mi-am resetat telefonul aseară pentru că nu mai merge cum trebuie și mi-am pus un launcher care am văzut că face telefonul să se miște mai bine,  am zis să încerc și aplicația RunKeeper care înainte nu îmi mergea pe telefonul meu. Am fost foarte încântat când am văzut că imediat după instalare aceasta funcționa perfect și imediat m-am schimbat în ceva mai sport și am pornit pe două roți să o testez.

Este încântător faptul că funcționează prin GPS astfel încât nu ai nevoie de internet iar raportul este unul foarte detaliat. Aceasta îți oferă date despre drumul parcurs precum distanța, timpul, viteza chiar și caloriile arse. De asemenea îți memorează și trasel făcut astfel încât cândva poate fi foarte util dacă vrei să refaci ruta respectivă. Totodată ești primești vocal din cinci în cinci minute – așa mi-am setat eu – date despre parcursul plimbării tale.

Ceea ce m-a încântat și mai mult a fost site-ul web. Acesta este o adevărată rețea de socializare pentru sportivii care folosesc aplicația. De asemenea raportul poate fi găsit și pe site foarte detaliat dar poate fi distribuit automat și pe rețelele de socializare folosite astfel încât să te poți lăuda cu progresul tău. Îmi place și faptul că îți poți crea rutele direct de pe site dar îți poți găsi și parteneri de ciclism din zonă.

Aseară m-am plimbat aproximativ 12 km cu o viteză medie de 20 km/h și o viteză maximă de 44km/h, și țin să menționez că a fost foarte tare senzația însă voi încerca să ating 50 km/h abia după ce îmi voi lua cască. De asemenea am ars și aproximativ 300 de calorii astfel încât planul meu de a slăbi funcționează perfect.

Mai jos aveți o mică analiză a plimbării mele de aseară:

Cycling Activity 11.94 km   RunKeeper

4 Comentarii

  1. nu vei slabi cu bicla , dar iti vei tonifia musculatura 56,9 km pe ora e recordul meu , iar ca distanta 98 km cu 1000 m diferenta de nivel

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.