Boxă portabilă ieftină și bună? JBL GO 3

Îmi place muzica, deci și gadgeturile care mă ajută să o ascult. Iar după mulți ani în care am folosit o boxă JBL GO 2, în urmă cu vreo două luni am decis să fac upgrade la JBL GO 3.

O găsisem la 130 de lei, iar dacă tot la cea veche nu prea mai ținea bateria la fel de mult timp, am zis că nu ar fi rău să trec la varianta nouă. Și n-am făcut rău, zic eu.

Drept urmare, m-am gândit să scriu câteva rânduri cu păreri despre boxa JBL GO 3. Nu de alta, dar are peste 250 de review-uri pe eMAG ceea ce nu e deloc întâmplător, zic eu.

Păreri despre boxa portabilă JBL GO 3

Am descoperit calitatea sunetului pe care o boxă JBL îl poate oferi la un model Charge 3 care m-a încântat nespus și mi-am spus că la un moment dat ar trebui să am și eu una. Doar că sunt destul de scumpe, așa că nu m-am putut avânta decât la modelele micuțe precum GO 2 și GO 3.

Ce îmi place la boxa JBL GO 3?

Poate că nu aș fi trecut la GO 3, că modelul anterior încă mai duce. Trebuie să îi învăț pe ai mei să o folosească și, cel mai probabil, o las la țară. Nu mai are aceeași autonomie îndelungată, dar tot se ține bine.

Însă mi-a plăcut mult și designul boxei JBL GO 3. Dacă modelul precedent arăta, fără dar sau poate, banal, GO 3 a cunoscut o reală îmbunătățire de design. Iar asta îmi place.

Nu mai este acel plastic nu foarte atrăgător, ci boxa este acum învelită de un material ce pare a fi ceva textil. În plus, are ceva cauciuc pentru stabilitate, atât în partea de jos cât și în spate, material folosit și pentru logo.

Avem o agățătoare în stânga, butoanele de control sunt sus, subtil poziționate, dar și în partea dreaptă avem butonul ON/OFF, Bluetooth și portul TYPE C pentru încărcare. E mișto că portul e la liber acum, deoarece la modelul anterior era acoperit și mă chinuiam destul de mult să scot acel capac.

Mi se pare că arată mult mai bine, chiar dacă la partea de sunet sau de autonomie nu există îmbunătățiri sesizabile. Ba chiar, încă fac teste să văd care-i treaba cu autonomia, că pare să dureze mai puțin. Ori poate o fi de vină faptul că am ținut-o la distanță mare de telefon.

Este disponibilă în multe alte variante de culoare, precum roșu, roz, alb, multicolor, verde/roz, albastru, albastru/roz și negru, variantă pe care eu am ales-o.

Caracteristici tehnice

JBL GO 3 ar trebui să ofere 5 ore de muzică fără probleme, cu o singură încărcare, însă autonomia este influențată – cel mai probabil – de volum dar și de distanța dintre telefon și boxă.

a se ignora urmele de pe cauciuc, participase la un grătar

Este de apreciat că poate reda muzica și atunci când te îndepărtezi la o distanță destul de mare, mai ales în aer liber. Este rezistentă la apă și praf, datorită protecției IP67.

Are Bluetooth 5.1 și nu aș putea spune în cât timp se încarcă. Difuzorul are o putere de 4.2 W, o sensibilitate de 85 dB dar și un răspuns în frecvență de 110 – 20.000 hz.

Cum o folosesc?

O folosesc adesea conectată la laptop, deoarece oferă un sunet mult mai bun decât laptopul. Iar asta nu doar când ascult muzică, ci și atunci când mă uit pe YouTube sau urmăresc un meci de fotbal live.

O mai conectez la telefon, când am chef de muzică în timpul curățeniei prin casă dar și atunci când am chef de un grătar, la țară. Ba chiar, în cazul ăsta prefer să o pun la o distanță mare de mine, ca să mă pot înțelege ok cu cei de lângă mine.

În casă nu o pot da la maxim. Se aude suficient de tare și de bine încât să îmi fie jenă că aș putea deranja vecinii.

Păreri de final: merită să cumperi boxa JBL GO 3?

La prețul de 130 de lei, cât am dat eu, e mai mult decât ce trebuie. O voi folosi, cel mai probabil, pe puțin 3-4 ani de zile. Asta doar dacă nu voi avea ocazia să pun mâna pe ceva mai bun, așa cum este gama Charge, Flip sau, de ce nu, Extreme.

Sigur, acestea se vor dovedi a fi mult mai eficiente în curte, când pui de o mică petrecere la un grătar, pentru că în casă, la bloc, vor fi greu de folosit fără să-ți bată vecinii la ușă, evident.

Dar dacă vrei o boxă care să te ajute să te bucuri de muzică redată cât mai frumos și mai plăcut, JBL GO 3 este o alegere grozavă. Eu o recomand.

Voi folosiți o boxă portabilă? Dacă da, cu ce model vă lăudați?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.