Boxă portabilă. Mică, ieftină și bună

Una dintre cele mai faine activități vara la țară e să ieși la o bere undeva la o bancă, în aer liber și să asculți o muzică ok. Am un prieten care are o boxă JBL Charge 3, care e pur și simplu genială. Are o autonomie foarte mare și poți asculta muzică în timp ce îți încarci telefonul tot la ea. Raza de Bluetooth e mare, dar calitatea sunetului face toți banii. La un grătar e perfectă, la fel și la o petrecere într-o cameră medie sau chiar mare. Desigur, și prețul ei e destul de frumos. Vreo 600 și ceva de lei am văzut că e prețul pe net.

Nu îmi permit să dau atât de mult pe o boxă ci am pus ochii pe ceva mai mic și mai ieftin. Tot de la JBL, pentru că știu că e o marcă ok și nu prea mai vreau să risc cu mărci anonime. Mai exact e vorba de modelul JBL GO 2. Îl puteți vedea aici.

Mult timp m-am uitat la modelul JBL GO simplu, care e și puțin mai ieftin. Apoi am văzut că există JBL GO 2, care îmi place mai mult cum arată dar e și rezistent la apă. De asemenea sunt disponibile diferite variante de culori, ar avea o autonomie de până la 5 ore și raza Bluetooth e tot de vreo 10 metri. Și foarte probabil o voi cumpăra, să îmi fac singur un cadou în avans.

Ce experiențe aveți cu boxele portabile?

boxa portabila mica si ieftina

 

4 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.