EasyBox: Poți prelungi termenul de ridicare a coletelor cu aplicația SameDay

Tocmai mi-au ajuns niște capace pentru țevile de la gardul de la țară în EasyBox și am dat click pe mailul care mă anunța asta. Am remarcat imediat reclama din antet, dacă o pot numi așa:

De acolo reiese că SameDay și-a tras aplicație pentru mobil, ce poate fi instalată atât pe Android cât și pe iPhone, aplicație din care poți extinde termenul de ridicare a coletelor cu 24 de ore.

Destul de mișto, nu? Pentru că am abordat în trecut subiectul „cât timp stau coletele de la eMag în EasyBox” am zis că merită să vă anunț și despre această noutate.

Aplicația se numește SAMEDAY App. Am instalat-o și eu să văd care e treaba. La recomandate a apărut și aplicația de la Cargus. Nu știam că există firme de curierat care au aplicație de mobil. Foarte fain.

După instalarea aplicației, atunci când o vei deschide ți se vor afișa câteva dintre avantajele aplicației. Poți urmări coletele livrate de SameDay în timp real, poți modifica opțiunile de livrare și plătești direct din aplicație comenzile livrate de curier. Acesta din urmă pare a fi un avantaj important.

Sigur că te poți conecta folosind contul eMag. Odată autentificat, ți se afișează toate coletele pe care trebuie să le primești, grupate în colete la easybox și colete active, care încă nu au fost livrate. Ți se oferă și o statistică a numărului de colete livrate în ultimele 90 de zile.

Există și alte funcții interesante. De exemplu, dacă nu ești acasă, poți pune curierul să lase coletul la easybox, chiar dacă inițial nu ai ales asta. De asemenea, poți amâna livrarea cu până la 5 zile și poți redirecționa comanda la altă adresă.

Din aplicație poți seta un easybox favorit, poți înrola un card și totodată poți adăuga adresele de livrare.

Aparent, aceasta este o promoție valabilă până la sfârșitul acestei luni. Mai apoi vom plăti 3 lei pentru extinderea termenului de păstrare. Un preț destul de ok pentru momentele în care coletul vine mai rapid sau mai târziu decât am preconizat, nu?

Cred că poți folosi doar o dată această reducere.

Totuși, oare această opțiune nu va face ca sertarele să fie ocupate pentru mai mult timp? Sper că nu.

Nu știu dacă voi folosi opțiunea prea curând, însă dacă va fi nevoie, nu voi sta pe gânduri.

Cum vi se pare această opțiune?

Distribuie articolul:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.