Cât timp stau coletele de la eMag în EasyBox

Ieri au fost ceva reduceri la tigăi pe eMag, iar dacă tot deja pe a mea nu o mai pot face să arate omenește, am zis că a sosit timpul să iau alta. Am o mare problemă cu arsura de la flacăra aragazului, pe care oricât aș curăța-o apare iar și iar, așa că la un moment dat frec la ele de sunt zgâriate toate.

Folosesc tigăile Tefal, că-s și ieftine și bune, părerea mea. Așa că dacă tot am Genius timp de trei luni, sau 7 comenzi, am zis să mă folosesc de asta. În plus, erau prețurile reduse cu 30-50%, plus încă 25% discount. În final, am ajuns să plătesc 39 de lei pe ea. În magazine o găsești la 50+. La Altex era un model asemănător, cam la același preț. Dar am lăsat așa, de acuma.

Bun, problema mea a fost, de data aceasta, faptul că se livrează repejor. Am comandat aseară cu livrare în EasyBox, iar comanda ajunge mâine. Doar că eu weekendul ăsta sunt la țară, iar duminică ajung spre seară.

Prin urmare, am fost curios să aflu cât stă coletul în EasyBox, dacă am timp să îl ridic. Sau m-am interesat dacă poate fi întârziată livrarea. La ultima întrebare nu mi s-a răspuns.

În schimb, mi-au zis cei de la eMag cât stă coletul în EasyBox: 36 de ore din momentul în care a ajuns. Nici mai mult nici mai puțin. Teoretic, ar trebui să fie ok pentru mine și să ajung. Dacă nu… aia e!

E interesant că am tot căutat pe eMag, dar nu am găsit nimic legat de timpul în care sunt ținute coletele în EasyBox. Ori poate scrie pe undeva, dar mi-a scăpat mie acest detaliu… cine știe?

Ce se întâmplă dacă nu ridici coletele din EasyBox în timp util? Ei bine, cel mai probabil curierul le va duce înapoi la magazinul de unde le-ai comandat. Se pune tot mai mult accent pe importanța de a ridica rapid coletul, iar în acest sens se organizează și un concurs despre care am scris aici.

Actualizare: Am primit vinerea un colet la EasyBox și am fost anunțat că pot ridica până luni. M-am documentat mai bine iar coletele livrate vineri stau 72 de ore în EasyBox, iar cele livrate sâmbătă stau 48 de ore. 36 de ore stau cel mult coletele în EasyBox dacă au fost livrate în timpul săptămânii. Timpul se calculează din momentul primirii SMS-ului.

Termenul de ridicare de la EasyBox nu se poate prelungi. Altfel spus, poți ridica produsele în maxim:

  • 36 de ore dacă au ajuns în timpul săptămânii;
  • 48 de ore pentru coletele livrate sâmbătă;
  • 72 de ore pentru coletele livrate vineri.

ACTUALIZARE: fiind o perioadă aglomerată a anului, momentan toate coletele stau maxim 36 de ore în EasyBox, indiferent de momentul în care sunt încărcate.

FAQ: Întrebări și răspunsuri despre EasyBox

În general poți comanda la EasyBox doar produse de dimensiuni mici și medii. Nici gând să comanzi electrocasnice mari, televizoare sau obiecte voluminoase. În general, produsele care pot fi comandate prin EasyBox sunt marcate corespunzător.
Am observat că nu toate EasyBox-urile permit plata cu cardul. Unele nu au POS imediat după instalare. Dar, în general, plata poate fi făcută cu cardul.
Clienții Genius au livrare gratuită în EasyBox pentru comenzile de minim 30 de lei. Clienții obișnuiți plătesc un cost de 10 lei pentru comenzile în valoare de sub 1500 de lei.
Da! Trebuie doar să bifezi asta în cererea de retur. Am eu un articol despre cum se face retur prin EasyBox.
Dacă nu este amplasat într-un centru comercial, sau în locuri cu uși sau porți, EasyBox-ul poate fi folosit în regim nonstop.
Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. Uite aici direct de la emag

    „Poți ridica produsele din easybox la orice oră din zi și din noapte, în maximum 36 de ore de la momentul în care ești anunțat prin SMS, 72 de ore în cazul comenzilor livrate vineri sau 48 de ore pentru comenzile livrate sâmbătă. Excepție fac easybox-urile amplasate în centrele comerciale, al căror program coincide cu cel al centrului. Programul fiecărui easybox poate fi consultat și în harta de mai sus.”

  2. buna seara. azi a fost cineva sa ridice comanda data pe emag cu ridicare de la easybox. erau 2 colete in aceasi sertar si din pacate a ridicat doar unul si cand a incercat codul iar, peste cateva ore, nu a mai mers. cum fac sa recuperez si coletul al doilea? multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.