Cât timp stau coletele de la eMag în EasyBox

Ieri au fost ceva reduceri la tigăi pe eMag, iar dacă tot deja pe a mea nu o mai pot face să arate omenește, am zis că a sosit timpul să iau alta. Am o mare problemă cu arsura de la flacăra aragazului, pe care oricât aș curăța-o apare iar și iar, așa că la un moment dat frec la ele de sunt zgâriate toate.

Folosesc tigăile Tefal, că-s și ieftine și bune, părerea mea. Așa că dacă tot am Genius timp de trei luni, sau 7 comenzi, am zis să mă folosesc de asta. În plus, erau prețurile reduse cu 30-50%, plus încă 25% discount. În final, am ajuns să plătesc 39 de lei pe ea. În magazine o găsești la 50+. La Altex era un model asemănător, cam la același preț. Dar am lăsat așa, de acuma.

Bun, problema mea a fost, de data aceasta, faptul că se livrează repejor. Am comandat aseară cu livrare în EasyBox, iar comanda ajunge mâine. Doar că eu weekendul ăsta sunt la țară, iar duminică ajung spre seară.

Prin urmare, am fost curios să aflu cât stă coletul în EasyBox, dacă am timp să îl ridic. Sau m-am interesat dacă poate fi întârziată livrarea. La ultima întrebare nu mi s-a răspuns.

În schimb, mi-au zis cei de la eMag cât stă coletul în EasyBox: 36 de ore din momentul în care a ajuns. Nici mai mult nici mai puțin. Teoretic, ar trebui să fie ok pentru mine și să ajung. Dacă nu… aia e!

E interesant că am tot căutat pe eMag, dar nu am găsit nimic legat de timpul în care sunt ținute coletele în EasyBox. Ori poate scrie pe undeva, dar mi-a scăpat mie acest detaliu… cine știe?

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.