Skip to content

Cursuri de Photoshop online gratis și premium

Există o mulțime de fotografi talentați în ziua de azi, iar concurența este deci și ea ridicată. Fiecare încearcă să iasă în evidență prin talentul său, realizând fotografii de înaltă calitate însă probabil diferența o face editarea foto. Nu e suficient deci să ai doar aparatură performantă și experiență în arta fotografiei, ci la fel de bine ar trebui să te pricepi și să editezi fotografiile pe care le realizezi. Asta pentru că, oricât de bună ar fi ieșit o fotografie, vei reuși să faci impresie cu ea doar după ce o editezi puțin în Photoshop.

Desigur că nu e floare la ureche să editezi fotografiile în Photoshop astfel încât să le îmbunătățești și să primești un feedback pozitiv de la clienți, iar de aceea există mai multe cursuri de Photoshop online gratis și premium. Sunt și multe cursuri offline de editare foto, însă avantajul celor online este tocmai acela că le vei putea urma de acasă, atunci când ai tu timp. Iar viața de fotograf este cu siguranță una încărcată.

cursuri photoshop online

Cursuri de Photoshop online gratis și premium cu ajutorul cărora să atragi noi clienți

Am căutat online câteva cursuri bune de Photoshop pentru a ți le recomanda în acest articol. Astfel, urmându-le îți vei îmbunătăți abilitățile de editare foto iar clienții tăi vor fi din ce în ce mai mulți. Le-am grupat în două categorii: cursuri Photoshop gratis și cursuri premium. 

Desigur că un curs premium este mult mai bun decât un curs gratis. Te va învăța mai multe lucruri într-un timp mai scurt, așa că gândește-te bine ce alegi. Și cursurile gratis sunt bune, însă doar pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele de bază.

Toate cursurile recomandate sunt pe platforma Udemy, una dintre cele mai apreciate platforme de cursuri online.

Cursuri de Photoshop premium – editează fotografiile ca un expert

Am ales 3 cursuri premium cu ajutorul cărora vei deveni expert în editare foto. După ce vei urma aceste cursuri de editare foto, vei obține niște fotografii care să realizeze un portofoliu cu care să câștigi mulți clienți noi. Uite care sunt alegerile mele:

Curs Complet Photoshop: De la Începator la Avansat

Dacă nu ai deloc experiență în Adobe Photoshop, atunci acest curs complet de la începător la avansat ar trebui să fie primul pe care îl urmezi.

Marele avantaj al acestui curs este faptul că este prezentat în limba română. Și spun asta deoarece sunt destul de puține cursuri pe Udemy în română.

Ce te învață acest curs? Urmează cursul complet de Photoshop și vei învăța să faci cărți de vizită, ilustrații plus efecte 3D. De asemenea vei învăța să faci selecții, layerele nu vor mai fi o dilemă pentru tine, iar retușarea va fi o plăcere.

Instructorul Christian Barin are certificare de la Adobe și, conform spuselor sale, sunt doar 10 persoane acreditate în România.

Totodată, este cel mai bine vândut curs și are un punctaj foarte bun: 4.9 stele din 5.

CUMPARA ACUM ACEST CURS LA CEL MAI BUN PRET

În momentul scrierii articolului acest curs costa doar 10 dolari. Urmărește reducerile pentru a beneficia de cel mai bun preț pentru cursuri online.

Cel mai popular și mai mare curs de Photoshop: peste 135.000 de cursanți

Cursul care îți garantează că vei deveni expert în Photoshop chiar dacă acum nu ai cunoștințe în domeniu, a adunat peste 135.000 de cursanți. Iar din cele 3600 de evaluari, a acumulat 4.4 stele din 5. Este un curs în limba engleză și are peste 120 de lecții în photoshop.

Vei avea acces nelimitată pe viață, atât pe mobil dar și pe TV iar la final vei primi un certificat de absolvire. Costă doar 19 dolari, însă există deseori reduceri. De exemplu prețul acum (7 septembrie 2019, ora 2:35 PM) este de doar 10.99 dolari. Devin-o și tu un editor foto mai bun cu ajutorul acestui curs.

CUMPARA ACUM ACEST CURS LA CEL MAI BUN PRET

Curs de Photoshop pentru webdesign și freelancing. Câștigă 4k dolari după ce ai urmat acest curs

Un curs cu o descriere foarte atrăgătoare, a cărui instructor este tot Cristian Doru Birta. Din păcate acesta este doar în engleză, însă asta nu ar trebui să fie o problemă.

Ce te învață acest curs?

 • Să faci bani cu Photoshop prin realizarea de design-uri web.
 • Să găsești cele mai bune proiecte de freelancing.
 • Să fii un freelancer în design web de succes.
 • Să fii mereu înaintea concurenței.
 • … plus multe altele!

CUMPARA ACUM ACEST CURS LA CEL MAI BUN PRET

cursuri webdesign

Photoshop CC pentru începători

Ultima recomandare de curs premium pentru Photoshop, este acesta care a fost gândit pentru începătorii în Photoshop CC. Practic, te învață să folosești instrumentele esențiale pentru a deveni un expert în Photoshop. Este un curs în limba engleză, dar are totodată și subtitrare în engleză, în cazul în care nu o înțelegi foarte bine. Cu siguranță te vei descurca totuși.

CUMPARA ACUM ACEST CURS LA CEL MAI BUN PRET

Cursuri de Photoshop gratuite. Cunoștințe de bază fără nici un preț

Dacă nu vrei să investești momentan în cursuri Photoshop, am pregătit și două cursuri gratuite pentru tine. Acestea te vor învăța câteva lucruri de bază, dar care îți vor fi de ajutor:

Învață uneltele din Photoshop gratis și rapid

Primul curs este despre instrumentele disponibile în Photoshop. Include mai multe lecții care îți explică ce fac anumite unelte precum și unele opțiuni sau moduri. Este un curs ideal pentru începători, iar de aceea a adunat aproape 100.000 de cursanți. Și, așa cum ziceam, este un curs gratuit.

URMEAZĂ ACEST CURS GRATUIT

Photoshop pentru Web Designeri începători

Acest curs este o alternativă gratuită pentru cursul de mai sus, desigur cu mai puține lecții. A adunat totuși peste 100.000 de cursanți care au evaluat cursul la 4.4 stele din 5. Îți oferă 9 lecții foarte importante și utile care îți vor fi cu ssiguranță de mare ajutor.

URMEAZĂ ACEST CURS GRATUIT

Așadar, acestea au fost recomandările mele de cursuri pentru Photoshop. Mai găsiți aici și alte gursuri de design în general, deci nu numai pentru Photoshop.

Be First to Comment

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.