Am comandat folii pentru telefon de pe Aliexpress

Când am descoperit Aliexpress, în urmă cu ceva ani, îmi comandam toate prostiile. Mult prea rar erau lucruri de care aveam reală nevoie, însă fiind entuziasmat de prețurile mici, încercam tot ce părea interesant. Marea majoritate a lucrurilor au ajuns la gunoi, așa că o vreme nu am mai comandat nimic de aici, chiar dacă am mai avut intenția de câteva ori.

Zilele acestea, atât Marius cât și Claudiu au scris despre. Ba chiar articolul celui din urmă mi-a amintit că am o problemă: s-a cam rupt folia telefonului meu, după o căzătură pe o margine de placă de ciment. Mare noroc am avut de folie atunci, iar acum nu arată prea bine.

Aparent, trebuie să mă învăț să las telefonul deoparte când fac treburi prin curte. Încă nu am băgat la cap că am două mâini stângi și ghinion cât se poate de mult. De altfel, cam așa au sfârșit mai toate telefoanele mele: pupând cimentul.

Așa se face că folia și husa nu lipsesc de pe telefonul meu, ba chiar schimb câteva folii de-a lungul timpului. Problema e că foliile au rămas destul de scumpe. Plătesc aproape 100 de lei pentru o folie din silicon, ceea ce nu mă prea bucură.

Așa că, inspirat fiind mai ales de articolul lui Claudiu, am zis să caut câteva folii pe Aliexpress pentru al meu OnePlus Nord 2 5G. Am văzut că sunt destul de ieftine, așa că am pus câteva folii din sticlă – ca să îmi amintesc cum sunt – în coș și am dat comandă.

Sunt curios când vine coletul. Am înțeles că au progresat mult livrările din China din punct de vedere al timpilor de livrare. Acum, să se desfunde drumurile pe aici, că e o iarnă cum n-a mai fost de mulți ani.

Acum, mai rămâne doar să găsesc pe cineva care să monteze foliile. Am două mâini stângi, v-am zis, și nu cred că aș reuși să fac o treabă prea bună.

Voi de unde vă luați foliile și ce experiențe aveți cu Aliexpress?

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Folii de telefon n-am comandat, dar a comandat bărbatu-meu curele pentru ceasuri, în vreo 3 rânduri – o dată pentru Garminul lui, o dată pentru Huaweiul meu și încă o dată cadou pentru un prieten. Au venit mult mai repede decât estimated delivery date-ul indicat de ei, cam în 2-3 săptămâni, dacă nu mă înșel. De 2 ori le-a livrat cargus, o dată poșta, habar nu am după ce criterii 🤷‍♀️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.