În sfârșit ajunge Digi pe zonă

Cei care pășiți pe aici de mai mult timp, știți bine că m-am plâns adesea de Telekom pentru serviciile de proastă calitate de care am avut parte de-a lungul timpului într-o comună din Botoșani, nu foarte departe de Prut. Acum serviciile fixe au fost preluate de Orange, însă cu televiziunea am trecut de mai bine de 2 ani la Digi. Prin satelit, că altfel nu se putea.

Pe internet, Telekom a predat șmecheria o bună perioadă de timp. Altă opțiune nu exista așa că fie că îmi plăcea sau nu, nu aveam de ales. Ba chiar era și greu să te racordezi la ei, dacă voiai internet, că nu erau locuri în căsuțele de pe stâlp. O nesimțire totală, vă zic.

Viteza maximă…. 1MB/s. Vă dați seama că nu puteai face prea multe, deși un YouTube sau un Netflix mergea ok. Dar dacă aveai nevoie să faci download sau upload, îmbătrâneai lângă modem.

Ei bine, date fiind toate aceste detalii, e ușor de înțeles bucuria că în sfârșit există și alternativa DIGI. Și nu orice alternativă, ci fibră optică, fără antene prin curte, receiver sau nu știu câte telecomenzi, ceea ce e minunat.

Am făcut zilele astea un contract în avans, urmând ca în august să se facă instalarea serviciilor.

Cel mai scump pachet ar fi undeva la 48 de lei, iar cel mai ieftin vreo 30 și ceva. Mai mult decât ok, ținând cont că la ora actuală dau 35 lei pentru televiziune prin satelit la Digi și vreo 50 și ceva pentru internet, la Orange. Cu ăștia din urmă tocmai ce am prelungit contractul și să vezi scandal ce urmează când le-oi cere să reziliem, de bună voie și nesiliți de ANPC.

Vă țin la curent!

Distribuie articolul:

4 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.