S-a lucrat puțin la blog

Ca să nu apară comentarii de genul cine v-a lucrat aici?, țin să anunț în mod oficial că s-au făcut mici schimbări la blog. Pe unele probabil că le-ați observat deja.

Am încercat, a nu știu câta oară să folosesc un modul care să vă ofere o variantă mai luminoasă, în cazul în care varianta întunecată nu vă place. Doar că DarklupLite nu e ce trebuie. Am încercat de mai multe ori să îl pun, având o licență de la Vasile, dar sunt pur și simplu mult prea multe probleme care mă determină să nu îl folosesc.

În continuare, ideal pentru mine ar fi să personalizez folosind setările temei, să obțin un cod CSS pe care mai apoi să îl pun pentru fiecare variantă, dark și white. Doar așa aș putea obține o variantă care să îmi placă în adevăratul sens al cuvântului. Drept urmare, mai stăm pe întuneric.

Am făcut puțin schimbări la culori, că deși îmi place dark, mi se părea mult prea anost designul înainte. Sunt mici pete de culoare care momentan îmi plac. Sper că și vouă.

Am schimbat și serverul. Dacă tot e Black Friday la Chroot, am zis să iau și eu un server de la ei. Eram la DigitalOcean înainte și plăteam 12-13€ pe lună. Pachetul pe care l-am luat a fost €54,13, chiar dacă prețul e valabil doar pentru primul an. Eh, poate schimbăm la anul, sau nu… că tare mi-e urât să văd blogul căzut.

Șefu` la server e Marius, așa că dacă vedeți că sunt probleme și ceva nu merge bine, e vina lui, nu a mea. S-a înțeles? Totuși, lăsați un comentariu dacă observați probleme, deși nu ar trebui să fie cazul.

Sunt mai multe resurse acum, deci ar trebui să fie mai bine. Oricum era rapid și înainte. Deci nu pot de cât să sper că traficul va crește suficient de mult încât să forțeze serverul, să fie nevoie de ceva bun. Este treabă, dar o facem.

Și cam atât cu schimbările. Voi ce faceți, toate bune? 😀

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Ești pe VPS cu blogul? Atunci mai ai de lucrat la optimizări… dacă e găzduire partajată tot mai e de bibilit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.