Skip to content

Cei de la Pegas caută biciclist pasionat de scris și poze

Parcă am mai zis aici pe blog că Bicicletele Pegas reprezintă una dintre cele mai mari iubiri ascunse ale mele, iar eu sper că în viitorul apropiat voi avea propriul Pegas cu care să mă plimb cu o atitudine de parcă aș fi la ceva bolid de lux.

Pentru că îmi plac așa mult, îi urmăresc pe pagina lor de Facebook de ceva timp și așa am văzut că aceștia caută persoane pasionate de scris și de fotografiat pentru a însoți o bicicletă Pegas prin țară iar mai apoi să faci poze și să scrii despre experiențele trăite alături de o parteneră atât de atrăgătoare precum e o bicicletă Pegas.

Nu e deloc complicat să îți încerci norocul. Tot ce trebuie să faci este să trimiți la adresa lor de mail angajari@bicicletapegas.ro un link către un text scris de tine despre o experiență pe două roți și poate că vei primi o șansă.

Inițial am zis că nu îmi voi încerca norocul, pentru că – după cum am zis de multe ori aici pe blog – nu prea am un aparat cu care să fac poze ok, însă mi-am dat seama că le pot obține cu ceva efort, și mi-am amintit de acest articol de pe blog, scris atunci când mi-am cumpărat bicicleta și am făcut vreo 45 de km pe două roți. Astfel, azi le voi trimite și eu link-ul către articol pentru că deh… ce am de pierdut?

Astfel, dacă doriți să participați tre să țineți cont că toată treaba e valabilă până pe 25 aprilie.

pozaa

7 Comments

  1. Nici n-am ştiut că mai există Pegas-uri! Mai mi-aduc aminte prima bicicletă, un Pegas cu şea lungă, apoi a urmat una serioasă, Ukraina, o bicicletă solidă(!) cum nu ştiu să mai fie alta. După aia ceva noname-uri. Dar de Pegas n-am mai auzit nimica. M-am uitat şi pe site-ul lor dar niceuna nu-mi face cu ochiu, nici ca aspect dar nici ca preţ. Adevărul e că duc dorul de o excursie cu bicicleta, însă problemele mărunte sînt prea multe ca să-mi pot permite acest „lux”.

    • Există, există. Eu nu le-am prins pe cele vechi, însă tot mi-ar plăcea una. 😀

  2. nice info. pentru pasionati merita incercat.

    • Da, am încercat să dau o veste interesantă mai departe.

  3. Mi-am pierdut antrenamentul cu bicla, acum merg maxim 15km. Altfel chiar m-as fi bagat. Am dat si eu like la pagina lor de FB, am vazut cateva modele frumoase. Pegas are farmecul aparte, nu cred ca o sa se demodeze niciodata. Am un amic, cunoscut de curand, care mi-a aratat cum a reconditionat un pegas vechi. E de-men-ti-al! 😀

    • E ok si 15. Eu nici nu stiu daca mai pot face atatia, acu ceva timp faceam 20 km pe seara. Intr-adevar, sunt niste biciclete de care te indragostesti :D.

  4. Prima bicicleta pe care am mers, aveam 5 ani, ii ziceam 3 sferturi, era mare pentru mine, dar dupa cateva zile de cazaturi si jilituri prin coate si genunchi am reusit sa invat sa o controlez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.