Am testat platforma Woot.ro

După problema întâmpinată cu DPD, recunosc că am fost oarecum dezamăgit de modul în care cei de la colete-online.ro au gestionat conflictul, dacă îl pot numi așa. Sunt mai bine de 24 de ore când scriu acest articol, timp în care nu am mai primit nici un răspuns de la ei, chiar dacă le solicitasem și lor ajutorul.

Mai mult decât atât, aveau o problemă pe site, așa că nu puteam face comandă de ridicare colet la FAN, așa că am zis că ar putea fi o ocazie excelentă de a testa o platformă asemănătoare. Așa am ajuns la WOOT.

Mă înregistrasem la ei în trecut și mă mai sunau, din când în când, să mă întrebe de sănătate. Azi am zis să le dau o șansă.

Platforma pare a fi mai simplă decât cea de la colete-online.ro, ba chiar o idee mai modernă. Toate datele se introduc rapid iar prețurile par doar o idee mai mici decât în cazul celor de la colete-online, ceea ce sigur că mă bucură.

Aștept să fie trimise coletele și să le folosesc mai mult timp serviciile, pentru a-mi face o idee mai clară despre calitatea lor. La prima impresie, în contextul în care am fost dezamăgit de colete-online, par a fi mai ok. Au și suport pe chat, care îmi place, așa că poate că stau mai bine și la partea de suport.

Există însă o problemă: imprimarea AWB-urilor. La colete-online.ro nu trebuie să lipești tu awb-ul pe colet, ceea ce la woot.ro pare a fi necesar. Cum nu am imprimantă și nici nu plănuiesc să investesc în una, asta ar putea fi o problemă. Vedem ce va zice curierul.

Rămâne de văzut dacă voi rămâne la woot sau mă voi întoarce la colete-online. Ori poate că există și alte platforme online ce pot fi folosite pentru a trimite colete? Săriți cu recomandări, dacă există. De asemenea, păreri despre Woot sunt mereu bine-venite.

Distribuie articolul:

8 comentarii

  1. Nu am experiență cu Woot. Foloseam direct curierul, FAN, și din câte știu, mai nou, nu mai trebuie printat AWB-ul pentru că se ocupă ei de asta, însă trebuie verificat.

  2. Eu îi știam pe cei de la Colete Online că-s foarte serioși… cred că la tine a fost o excepție… mai depinde și de factorul uman… sincer… n-am nici în clin nici în mânecă cu ei dar… înțelegi ce vreau să spun… mai merită o șansă.

  3. De precizat și faptul că vestea ridicării coletului ajunge mai greu la curier. S-a întâmplat să-l observ prin parcare, astfel că m-am dus să-i las coletele. Nu știa că trebuia să mi le ridice. Atunci i-am zis că am schimbat platforma de pe care făceam cerere, din cauza unei probleme. A doua mi-a luat coletele, spunându-mi că între timp a primit notificarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.