Cinepub.ro, un site unde poți vedea GRATUIT filme românești

Printre articolele care mi-au sărit în ochi în dimineața aceasta pe Feedly este articolul lui Chinezu care ne prezintă Cinepub, o platformă 100% românească cu filme 100% românești, bine.. unele sunt subtitrate și în engleză dar nu avem noi treabă cu asta.

Momentan nu sunt foarte multe filme deoarece platforma a fost lansată recent însă cred că vor mai fi încărcate filme curând. Oricum, o listă cu filme puteți găsi aici.

Filmele pot fi vizualizate 100% gratuit deoarece sunt încărcate pe Youtube. Nu am apucat să mă uit la niciun film deoarece e dimineață însă cred că voi testa diseară și calitatea filmelor care pare însă destul de bună.

Mie unul îmi plac filmele românești așa că nu am putut să nu scriu și eu la rândul meu despre Cinepub.ro. Și ca să nu fie doar un articol de genul #casăștiți, vă rog să îmi recomandați un film românesc care v-a plăcut mult.

cinepub

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Nu am vazut prea multe filme romanesti, eu nu am vazut filme multe in general. Mie-mi place seria Pistruiatu`, m-as uita de 1000 de ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.