Am început să folosesc Digi Storage

Așa cum bine spuneam în articolul despre Google Foto, spațiul de acolo era tot mai mic, așa că asta mă sâcâia adesea. Prin urmare, am decis să caut o altă soluție mai accesibilă. Am lăsat vreo 3 GB liberi în Google Foto și am oprit sincronizarea.

Mai întâi am vrut să mut totul din Google Foto pe Digi Storage. Doar că nu știu ce am bifat eu pe acolo, așa că m-am ales cu 7 arhive care însumau 70 GB. Pachetul de la DIGI e de 50 GB, așa că nu prea mai puteam pune în practică planul meu.

Soluția? Am renunțat la ideea de a face transfer, dar am oprit sincronizarea cu Google Foto, activând-o din Digi Storage.

Să vorbim acum puțin despre acest Digi Storage. În primul rând, există aplicație pentru Android, iOS dar și pentru Windows. Le-am instalat și eu, atât pe telefon cât și pe laptop.

Recunosc că interfața nu mă încântă foarte mult. E destul de clasică, dar aparent sincronizarea merge brici. Pozele făcute cu telefonul se încarcă aproape instant și acolo, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

La banii ăștia, e mai mult decât ok pentru mine serviciul.

Te poți conecta la alte servicii de cloud, precum Google Drive, Dropbox sau OneDrive pentru a accesa fișierele de acolo fără a afecta spațiul din Digi Storage. Cam așa arată aplicația

În ceea ce privește aplicația pentru Windows, cam aceasta este interfața ei:

În plus, există o legătură ce apare ca hardware extern, în acest PC, care arată cam așa:

Așa ai acces imediat la fișiere, fără a fi necesar să intri pe vreun site anume. Sunt sigur că mă va ajuta să transfer mai ușor pozele de pe telefon pe laptop, când am nevoie de ele pentru un articol sau ceva.

Folosiți Digi Storage sau vreun alt serviciu asemănător?

Distribuie articolul:

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.